kontrollbehov

Jag tror faktiskt att jag drar med mig barnen till öppna förskolan imorgon. Har fixat iordning en matlåda så de har något att käka där - köttbullar och makaroner. Det gick snabbast att fixa såhär på kvällen nu innan jag lägger mig i tid! Bussen hem går vid kvart i ett, den första. Så då hinner de slänga i sig lunch och säkert somna i vagnen på vägen hem, skönt.

Jag tänkte att jag lika gärna kan dra dit själv (eftersom ingen annan kunde dra dit) så att jag lär mig att göra saker själv. Jag måste komma över mitt jäkla kontrollbehov. Alltså att jag helst iförväg måste veta hur situationen kommer att se ut, om jag ska göra något alldeles själv. Fast jag har ju barnen med mig! Men det är mycket lättare att ha någon annan med sig så man har någon att skratta tillsammans med när jag gör bort mig som vanligt! Att åka dit själv är ju egentligen rätt enkelt eftersom jag har varit där förut och jag brukar ju åka till bvc själv oftast. Så det kanske inte räknas som att komma över någon feghet inte, haha!

Nu ska jag springa upp och lägga mig så vi kommer upp och kan hoppa på bussen vid halvnio. Det tar typ 1 minut att gå till busshållsplatsen men jag brukar börja klä på barnen ytterkläderna strax innan 8, för att vara säker på att komma ut till bussen i tid. Ni vet, det finns en liten herre här i huset som endera ska göra allt själv eller så vill han helt enkelt inte klä på sig. Och vissa gånger går det hur fort som helst.

Sov gott hörrni!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag är likadan, tycker inte om och göra saker själv fast de är ganska skönt egentlgen också för då kan man ju styra tiderna själv :) Synd att Theo är på dagis annars hade vi kommit och gjort er sällskap.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback