pics

Slänger in några bilder att kika på. Hade jag haft tiden hade ni fått se allihopa!


De här tre bilderna är nog från midsommarhelgen och den sista, på Elvis och Noah, tog David när jag jobbade.
 Himla söt bild, eller vad säger ni?




Elvis fick testa på att rida på farmor och farfars häst. Himla tur att David fotograferade eftersom jag inte var närvarande på grund av jobb just då.




Här ni, här har ni minsann mammas pojke!!



David har skaffat sig en ny frilla och jag tycker att han passar riktigt bra i den, vad säger ni?








Får offra mig lite och bjuda på en bild på mig själv också, haha!


Vet ni vad? Eller ja.. Vissa har väl läst det på facebook. - Jag kom in på projektåret i forsa! Så från och med den 24e augusti är jag en heltidsstuderande mäninska på distans, riktigt nice. Så jag ska ägna ett helt år åt fotografering och ett projekt som jag valde när jag sökte. Det hela slutar med en utställning där alla i kursen ställer ut sina olika projekt.

Jag var ledig i helgen och det var ju inte fy skam i detta väder. Det trista är ju att det betyder att jag jobbar i helgen som kommer och solen lär ju säkert lysa lika fint då också, rackarns! Istället är jag ledig onsdag och torsdag så det fungerar ju också men då åker ju David till kursen på eftermiddagarna, trist nog.

Men usch, nu snart flyter jag iväg. Jag klagar absolut inte men det är bara så himla jobbigt att ha 29 grader i huset då det är dags för skönhetssömnen. Jag har hellre det lite kyligare så man får värma sig med täcket, på nätterna. På dagarna är det helt underbart med sol och värme!

Ska skriva ut personbevis och två foton på mig i passformat, som ska skickas med i brevet där jag tackar Ja till projektåret i Forsa. Så ska skynda mig att göra det nu så jag kan lägga mig och hinna få några timmars sömn innan jag ska upp kl 5 imorgon. Börjar ju klockan sju då och då är det tio över sex-bussen som gäller!

Ska, som vanligt, försöka bli duktigare med uppdateringarna. Känns som att jag aldrig hinner. Men jag tänkte ge det ett seriöst försök nu iallafall, det låter väl bra? Har ju tappat riktigt många läsare nu när jag inte uppdaterat så ofta men de kanske kommer tillbaka?

Sov gött!

Kommentarer
Postat av: Frida

Super härliga bilder:)

Och ännu än gång grattis till att du kom in på projektåret. Gud va roligt!

Postat av: Ida

Grattis till skolan! :) Superkul!

2009-07-02 @ 19:15:19
URL: http://idamureen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback