Antagningsbrev



Idag damp det ned ett antagningsbrev i brevlådan här hemma. Alltså till projektåret i foto, i Forsa. I brevet stod det att jag var på reservplats nummer ett! Så nu gäller det att någon av de som kommit in hoppar av. Kanske är det någon av de som kommit in som sökt annat och kommit in där också. Jag tycker självklart att de ska välja det andra isåfall, haha!

Barnvakten till lördagen är fixad så nu blir det mina föräldrar som har dem under lördagen, tack och bock för det! Det blir alltså raggarträff i jäderfors (om det hette så) på lördag och det ska bli så himla sköj!

Och nu blev det dags att låta ögonen vila i några timmar. Sitter här och gäspar var och varannan sekund så det är nog bäst att lyda kroppen för en gångs skull.

Sov gott och dröm om något förjäkla bra.. För det har jag planerat att göra. Vi får allt se hur det går, inte alltid så lätt att välja det själv.


Kommentarer
Postat av: kristin

tack själv, blir alldeles rörd av dina fina kommentarer :) håller tummen benhårt för att du ska bli antagen, det är du värd tjejen! stor kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback