30 grader



Nämen, titta titta! Det här är min tredje uppdatering på två dagar.. nu ni kanske jag börjar på att bättre mig lite här!

Det är 30 grader här i huset och jag känner hur jag nog luktar killigt som Elvis brukar säga istället för äckligt. Förstår inte varför han fortsätter med att använda det ordet, haha! Känns himla onödigt att ta en dusch nu eftersom jag lär ligga och flyta runt i sängen under natten. Så det är lika bra att göra det imorgon istället.

Imorgon är jag förresten ledig och likaså på torsdag. Fast helgen jobbar jag ju, som tidigare skrivet. Fredag, lördag och söndag. Därefter är jag ledig måndag och tisdag, woho!

Ella pratar förresten bara mer och mer hela tiden nu. Hon slänger ur sig nya ord hela tiden och jag är riktigt glad över att hon kan säga ordet Vatten och berätta när hon är törstig. Det gjorde hon häromnatten när hon vaknade till och det kändes så himla bra för annars kanske jag inte hade tänkt så långt? Utan istället bara dragit med henne till oss för att sova istället. Men hon släkte ur sig ett hest "vaaaaattteeeeeen!!!!" som om hon aldrig någonsin fått i sig någon vätska överhuvudtaget, stackarn. Värmen tar hårt på de små också.

Elvis, han lever minsann livet just nu han. Nu när man ofta badar utomhus så låter han inte sig spilla någon onödig tid på att vila.. han ska minsann leka i vattnet och i sanden varje sekund som vi är där, även om det är en hel dag. Han har så himla kul och jag har insett att vi måste köpa någon slags madrass åt honom.. Eller en sådan där uppblåsbar krododil. Det vore något!

Ella badar hon med men går inte ut så himla långt än så länge. Och om vi går ut med henne till det djupa så behöver man inte ens hålla i henne för hon är som en liten klätterapa och håller i sig hårt, haha! Hon verkar tycka att det är roligt men är lite smårädd sådär.

Nä, fy.. om det är dags att förbereda sig för en flytande natt i sängen då? 30 grader... hualigen! Förra sommaren satte vi upp en takfläkt och det var ju inte alls dumt... Det dumma var väl att vi bytte rum med barnen sedan och nu är det de som får känna av att det fläktar skönt. Vilket nog är tur för annars är det nog ännu varmare där inne.

jaja, sov gott hörrni!

Kommentarer
Postat av: Helen

tack :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback