Den rackaren

Tjenamors!
Idag gick stora delar av dagen åt till att leta efter kortet till digitalboxen. Elvis, den lille rackaren, hade tagit kortet och gömt den någonstans. Så vi letade överallt hela dagen och till slut, när vi nästan gett upp, så tittade David på det enda stället vi inte tittat i och där låg den!! Ni kanske vill veta var den låg? - I DVD'n! Haha, Elvis hade lagt kortet där skivan ska ligga.

Bajsat på pottan har han gjort idag igen också. Det är nästan vid varje "bajsning" som han gör det nu. Han säger alltid till innan han ska bajsa så det känns bra att vi börjar komma igång med pott-träningen på riktigt. Jag var iväg på stan och köpte pyttesmå kallingar till honom för någon dag sedan också. Så nu hoppas jag att han börjar säga till att han vill kissa också så vi så småningom kan byta ut blöjorna till de söta kallingarna.

Ella klättrar på överallt som vanligt och blir mer och mer stadig för varje dag som går. Jag gissar på att hon kommer att gå mycket tidigare än vad Elvis gjorde. Han var 12 månader när han började gå först men slutade en sväng efter att han ramlat och bitit sig i tungan. Så han blev 14 månader när han började gå igen.

Nu är det dags att låta sängen göra sitt jobb!


Här kommer två bilder på lilltjejen!





Kommentarer
Postat av: Frida

Rackarunge:)

Postat av: Catta

Vilken duktig kille som bajsar på pottan!!! Man blir ju såå stolt som mamma när dom fixar det!!! Hoppas ni mår bra allihopa! Kram

2009-01-04 @ 12:17:21
URL: http://catttaengman.blogg.se/
Postat av: Lotta

haha det visste jag inte men nu vet jag det :)

2009-01-05 @ 11:45:21
URL: http://liz83.blogg.se/
Postat av: Lisa

shit vad hon växer!!! sötnosen!!

2009-01-05 @ 23:40:32
URL: http://fliza83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback