Vattnet forsade



Vi slängde på oss och barnen ytterkläderna för att sedan dra iväg till affären. Vi kom dit precis när de stängde egentligen och vi blev sånna där kunder som man nog egentligen skulle ogilla starkt om det var vi som ägde affären. Usch för oss som försenar stängningstiden!

Efter det tog vi oss en promenad med hoppet om att barnen skulle slockna. Ella sov i och för sig redan så det var bara Elvis kvar och han var riktigt övertrött så det tog en stund. Men nu står vagnen på bron och har två sovande barn i sig så det gick prima till slut. Skönt att de får sova ute, det händer inte så ofta hos oss tyvärr.

Ja just ja.. David duschade tidigare och när han kom ut från badrummet så gick Elvis in dit. Efter några sekunder hör vi hur vattnet börjar forsa och vi springer dit med tanken om en dyngsur unge med blöjan på (han hade bara det på sig som tur var) men han hade varit duktig och tagit av sig den och till och med stängt duschdörrarna!

Vi kände faktiskt att vi inte kunde skälla på honom för att han ville ta sig en dusch, haha! Det får ju absolut inte bli något negativt med det och han behövde ju duscha. Lite annorlunda hade det nog varit om han klivit in där med alla kläder på sig men nu tog han ju av sig blöjan och körde igång.

Så han stod där och duschade en stund innan det blev dags för lunch.

Kommentarer
Postat av: Frida

haha vad söt:)

Postat av: Therese

Haha, näe.. Det hade ju sett lite dumt ut om det hade stått "Therese" på ditt halsband också. :) Åh, jag vill också ha piggelin..

2009-02-21 @ 17:28:39
URL: http://tengstrom.blogg.se/
Postat av: mini

åå det ser alldeles ljuvligt ut, underbar bild! mini

2009-02-21 @ 19:06:32
URL: http://mamamini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback