Svampbob


Ekorren!




Våra två charmtroll!



Att åka traktor med pappa är roligt!

God kväll!

Dagen idag började med en morgonpromenad till Västansjö-skolan för att lämna Elvis hos dagmammorna där. Riktigt skönt väder att gå i och hela dagen blir så himla mycket bättre när man traskat en sväng först.

Min lillebror dök upp och fick hjälp med bilen. Av David förstås, jag är inte så himla bilkunnig. Jag har ju inte ens körkort....än. Vi får allt se när jag tar tag i det där!

David syster sprang in en sväng här hemma hon också.

Elvis har lärt sig att han kan få titta på svampbob närsomhelst, fastän det inte alltid är på televisionen. Det har han lärt sig eftersom vi har låtit honom titta på det på datorn ibland istället, ifall vi har velat titta på något eller om det faktiskt inte varit på tvn just då. Så idag fann jag honom på övervåningen i David datorstol med hörlurar, tittandes på svampbob på Davids dator. Haha, det såg så himla mysigt ut. David hade alltså kört igång det på Elvis begäran.

Vid 18 drog jag ut på en promenad till Hå (till killevippen för er som vet var det ligger). Så sammanlagt blev det en mils promenerande idag. Och stegräknaren som jag drog på mig, för första gången på länge, visade att jag gått 18 156 steg under hela dagen. Fast jag har ju rätt korta ben också, haha! Jag hoppas tusan på att jag inte förstör det här nu, jag vill fortsätta! Helst morgon och kväll.


Så nu ska jag minsann dreggla kudde så jag orkar upp för att promenera imorgonbitti.

David hittade förresten ett batteri här hemma till vågen också. Jag har ju inte kunnat väga mig på väldigt länge och letade häromdagen efter ett sådant batteri här hemma. Men nu känner jag att jag inte vill väga mig eftersom det bara förstör allt. Om vågen berättar för mig att jag inte har gått ner något så blir jag så himla deppig och ger upp, det får inte hända! Så jag låter vågan ligga och damma en stund till. Vill verkligen ner till vikten jag vägde innan jag blev gravid med Elvis ( Ellas kilon försvann på en gång men hade ju kvar några kilon från Elvis graviditet) men helst några kilo till eftersom jag hade gått upp lite av p-piller då.

Jaja, sängen nästa! Sov gott och dröm om nå bra :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback