Smycken

Tänk vad skönt det kan vara att bara kunna åka iväg så här på kvällen. Jag brukar ju inte göra det men ikväll så hängde jag på en tjej härifrån till Bollnäs, så här på kvällskvisten. Hon skulle iväg och handla eftersom hennes ena son behövde ha med sig fika till skolan imorgon. Jag sa att det bara var att säga till om hon ville ha sällskap och hon sa att jag kunde säga till om jag hade det tråkigt. Så ja, jag hängde på. Passade på att handla lite jag med och sedan for vi till hennes kompis för att hämta kläder en sväng.

Det kändes väldigt konstigt att bara kunna åka hemifrån faktiskt, utan barn. Skum känsla. Varför gör jag inte sådant annars? Möjligen för att jag inte har körkort och busstiderna är knasiga.. men det är en annan diskussion! Jag tycker att det är skönt att bara sitta hemma också, faktiskt. Jag har väl inte behovet riktigt heller.. men skönt när man väl gör någonting ensam.

Vi har lärt känna väldigt många Hällbobor (och runtomkring) nu på sistone och det är både trevligt och skönt. Lite trist att inte känna någon?


Jag kan ju passa på att tipsa om den här tjejens smyckesshop också (hon som jag åkte in till Bollnäs med) när jag ändå är på gång! Hon gör egna (Jättefina!) smycken och säljer på sin hemsida. Fina herrsmycken också. Klicka
HÄR för att kika in dit!


(Klicka på bilden så kommer du till hennes hemsida)

Tänk om man var sådär duktig på att göra smycken! Hon Designar utifrån dina egna idéer också, för samma pris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback