Fotografera



Godkväll gott folk!
Det är lördagkväll men det känns mer som söndag faktiskt, konstigt. Fast då blir ju helgen lite längre iallafall när man, i huvudet, ligger en dag före. Nu är ju klockan i och för sig över tolv och därmed är det ju söndag, men ändå.

Igår grillade vi tillsammans med lite grannar hemma hos oss. En riktigt trevlig kväll. Vi satt ute runt eldkorgen och hade det varmt och skönt medan barnen låg inne och sov. Drack gott (vin) och umgicks med härliga människor, nice!

Idag har vi bara varit hemma. Gosade en massa med barnen och bara njöt av att inte göra någonting. Eller ja, jag torkade golvet i köket och badrummet iallafall, så lite nytta gjorde jag allt.

Just nu pratar jag med Linda på msn och ska väl strax springa upp för att låta sängen göra sitt jobb ( = söva mig).

Imorgon ska jag banne mig ut och fotografera iallafall. Blir ju mycket roligare att uppdatera om man kan slänga in lite bilder samtidigt också. Egentligen var det hur mycket som helst som skulle skrivas i detta inlägg men så fort fingrarna nuddar tangentbordet så försvinner orden och jag lyckas inte hitta dem. Kanske skulle man ha ett anteckningsblock med sig på dagarna och skriva ned saker att blogga om?

Sov gott hörrni!

Kommentarer
Postat av: Linda Sjöberg

Där sa du nåt smart... ett anteckningsblock till hands skulle nog hjälpa att hålla idéerna på plats.. dom har ju som sagt en förmåga att försvinna..=)

Postat av: Barbro

Trevligt att det finns unga barnfamiljer i byn igen.

Lycka till med fotograferingen,hoppas på några Hällbo bilder

2008-09-14 @ 14:40:13
Postat av: sandra westberg

haha Kevin har hela dagen tjatat om att "åka till elvis å ella" å jag har sagt att en annan dag kan vi åka dit :P Så nu har jag lovat honom de, du vill väl inte vara en glädjedödare :P Skaffat blogg ja å hehe

2008-09-14 @ 18:03:01
URL: http://unionfairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback