Bröst bortskänkes!

Nä, nu är jag banne mig less på att inte kunna ha kläder som jag beställt. Och enbart för att tuttjäklarna är i vägen. Vill du ha större bröst? Tänk om, det är då inte värt det.. det finns INGA kläder som passar riktigt och bh:arna är mycket dyrare. Och utan bh är du ingenting eftersom de annars skulle hänga ned till knäna. Jag beställde en fin klänning som satt ganska bra förutom vid brösten - de blev fyrkantiga eftersom det satt åt där, TROTS att jag beställde en storlek större för att "få plats". Så himla trökigt. Hängiga och hemska bröst av en lite större storlek bortskänkes, typ!

Imorgon blir de tjejfest, som tidigare skrivet, och jag längtar faktiskt. Det ska bli så himla roligt att göra något själv och slippa alla karlar, haha! Nä, men faktiskt, det blir nog skoj med bara brudar.

Fy, jag sitter här och är lite småirriterad på mig själv som råkade somna med Elvis ikväll och därmed missade nästan hela idol. Och hur ska jag nu lyckas slockna senare?

Kikar lite på Singing bee och sjunger med jag också. Vilken tur att ingen hör mig! Och jag håller fast vid att ingen ska få höra min röst på någon karaoke imorgon, haha.


Jag har ju blivit utmanad av Helen också.. Jag ska skriva 15 sanningar om mig själv och den ska jag försöka ta tag i nu. Vi får se om jag återkommer redan ikväll med den om jag lyckas få ihop alla sanningar annars blir det väl imorgon eller på söndag.

Ha en bra kväll hörrni!



Gammal bild på oss när vi bara var tre.


Och sedan kom denna gofisan!


Kommentarer
Postat av: Linda

Håller med dej om att de som vill ha stora bröst ska nog inte säga så mycket för det är inte så roligt, alla gånger...

Postat av: sandra

Håller med fullständigt, inget sitter snyggt. Köper man så att dom sitter bra runt booobisarna så är det för löst i midjan. Du, Kevin har sabbat min tele, men jag kan tyvärr inte komma ikväll =( Men hoppas att ni får kul!

2008-10-25 @ 12:03:54
URL: http://unionfairy.blogg.se/
Postat av: Frida

De är ju så jäkla tråkigt de där....jag har oxå problem med att hitta kläder åt tuttarna! När man inte är speciellt lång å ståtligt annars heller så blir de lite fel på proportionerna:)

Föresten så var du skit snygg på bilden när du hade den där luggen:)

Ses om nån timmer...kramisar

2008-10-25 @ 12:41:48
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fin du var i mörkt hår =)

2008-10-25 @ 21:05:10
Postat av: Fnyz/Hanna

kan bar asäga JAG VEEEET!!! inga bhar inga kläder de är ivägen OCH man blir sedd som ett par stora bröst, endel frågar "kommer du ihåg min kompis hanna?" å svaret blir "njääää, eller är de hon med brösten?" då vet de vem man är ....KUL

2008-10-25 @ 22:41:01
URL: http://fnyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback