halloweenfest

 


Godkväll gott folk!

Jag har ganska nyligen ramlat in för dörren här hemma eftersom jag varit iväg på Partylite hos Linda. Det finns så rackarns mycket i den där katalogen som gärna skulle få bo hemma hos mig men eftersom plånboken inte är allt för stor så måste man ju bara välja något. Vet ni vad det betyder? Jamenvisst - B e s l u t s å n g e s t på hög nivå. Jag är ju verkligen en sådan person som verkligen inte kan bestämma mig heller.

I lördags var vi till ett par grannar på Halloweenfest. David kom dit som en gravid nunna och jag körde på svart ängel. Vingarna slängde jag dock av mig på en gång eftersom jag gick in i allt och alla, de var ju inte små direkt. Kvällen var rolig förutom att det blev lite bråk på slutet mellan vissa par men det är nog sådan som man får räkna med när det är alkohol inblandat. Jag tyckte att det var ganska skönt att jag och David inte tjafsade något, haha! Jag har ju en massa bilder från festen (till och med på mig själv) men jag vågar som vanligt inte lägga ut någon.  Men det var iallafall en rolig kväll!

Linda satte naglar på mig i fredags också. Jag som är nagelbitare annars, jisses! Jag kan knappt skriva sms. Fast nu tycker jag att det är lite småmysigt sådär med långa naglar. Jag har dock varit väldigt klantig hittills och har råkat tappa två stycken, haha. Och en sprack lite i lördags av ölöppning (burkar) och idag gav den upp så den är lite sned. Stackars Linda som blir tvungen att hjälpa mig..

I veckan händer det verkligen ingenting vad jag vet om. Elvis ska iväg till dagmamman imorgon, torsdag och fredag bara. Fast det finns ju många måsten som bara väntar på att jag ska ta tag i dem också. Bomdnedslaget här hemma till att börja med.

Nu ska jag gå in till köket där grabbarna sitter och kvällsfikar lite. Elvis sov sen middag idag så John Blund verkar vänta med att hälsa på honom.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Frida

Du har blivit utmanad av mej:)

Kraaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback