Det magiska ordet

Ella var lite trött en sväng....

Godkväll!
Imorgon måste jag banne mig köra en dejt med kameran utomhus och stilla fotobegäret lite. Vädret får gärna behålla samma temperatur som kördes idag, annars vet jag inte om jag lyckas övertala mig själv att ens öppna ytterdörren. Stämmer vädret och humöret så blir det nog som så att jag drar med mig barnen på en liten promenad för att fotografera massor. Det gäller ju att fotografera mycket  och verkligen prova på nya saker om jag ska kunna bli bättre.

Det gick bra för Elvis hos tandsköterskan idag. Han öppnade inte munnen på en gång eftersom hon inte sa åt honom att gapa som vi hade övat på, haha! Men när hon uttalat det magiska ordet så var han jätteduktig och lät henne borsta runt med en tandborste samtidigt som hon räknade och kikade runt där inne. Hon såg att han har fått alla 20 tänder, det visste jag dock redan om eftersom det var ett tag sedan alla ploppade upp. Något jag själv inte visste var dock att barn brukar tydligen oftast vara tre år när de fått alla tänder, så Elvis är lite tidig på det viset.  Hon informerade därför om att barn som är tidiga med tänderna också kan tappa dem tidigare. Det kan ju vara bra att veta! Inga hål eller något vad hon kunde se och det är ju också bra.

Annars var vi bara hemma idag. Jag upptäckte hur ont det gör att krypa på alla fyra, hualigen! Hur orkar barn egentligen? Anledningen till att jag såg skitlöjlig ut på golvet var såklart för att Elvis och jag var två vovvar som gick omkring här, vad annars? Haha!

Jag raderade förresten 1800 olästa skitmail till idag, på den andra mailen. Fy.. hädanefter ska jag ta bort dem på en gång.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Eva

Haha! Ja, det är samma visa för mig och min sambo också. Han har aldrig mottagning han heller, men det har jag klarat mig ifrån iallafall, men drabbas istället av de andra krånglet.

Ja, jag har garanti kvar jag med, men när sambon lämnade in sin blev det bara värre för honom :/ Så jag vet ju inte om jag vill lämna in min..

Postat av: Frida

Vilken underbar bild på Ella:)

Kraaam

2008-11-28 @ 11:13:51
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: J

Det var en trött unge

2008-11-28 @ 20:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback