bekämpa magknipen

Jag skrev ju tidigare idag att jag skulle passa på att plocka ihop lite här medan Elvis och Ella sov. Det hade jag tänkt göra men det var en liten dam här i huset som vaknade och hade magknip. Hon ville inte alls ligga ned utan det var i min famn hon ville vara och bekämpa magknipen, stackarn. Så jag hann inte med någon städning så jag får allt göra det imorgon förmiddag istället. Bvc-sköterskan dyker in hit vid ett-tiden på hembesök och lite ihopplockat och städat måste det ju vara, haha! Det ska bli trevligt att träffa henne igen iallafall, jag trivs så himla bra med henne. En kanonbra sköterska och det håller nog väldigt många med om! Jag hoppas verkligen att hon inte tänker sluta jobba där!

Jag hoppas att Ella har gått upp som hon ska så att det inte är något problem med amningen. Hon äter ju bra och så men man vet ju aldrig! Jag vill verkligen att det ska fungera riktigt med amningen denna gång och det är ju väldigt lämpligt att ha maten färdiggjord whenever she needs it liksom! Elvis fick ju tillägg redan på BB eftersom han inte orkade suga riktigt och sedan delammade jag i tre månader innan jag gav upp. Han föredrog ju flaskan efter ett tag eftersom han inte behövde anstränga sig så mycket när han åt då, latis! På slutet så åt han bara i några sekunder från mig innan jag gav honom flaskan. Jag körde ju så hela tiden - Först tutt sen flaska! Usch, drygt. Fast huvudsaken att barnet bli mätt förstås! Vore dock lämpligt om det fungerade riktigt denna gång!

Vi var till Bollnäs idag och fixade nya mobiler. Det blev som så att vi köpte likadana, David och jag. Olika färger som tur är för annars hade jag nog fått ta Davids samtal ganska ofta.. och han mina. Alltså jag menar att vi säkert skulle råka sno den andres mobil istället för den egna. Elvis och Ella stannade hos mormor och morfar medan vi var borta i en halvtimma på elgiganten. Före det så umgicks vi med dem ett tag medan David var iväg och svettades (?) på träningen.
 
Imorse kl 09,19 var det exakt två veckor sedan jag låg på operationsbordet med massor av folk runt omkring mig och hörde Ella ta sitt första andetag. Enda gången man tycker att skrik är underbara är nog då man hör sitt barn skrika för första gången, jisses! Jag mår iallafall prima och känner inte av snittet alls längre. Jag slutade helt med Alvedon och tabletterna jag fick utskrivna innan helgen var över (Ella föddes på tisdagen och vi kom hem på torsdagen). Kändes riktigt bra att jag mådde bra så pass fort.

Elvis är lika go mot Ella fortfarande och vill gärna hålla i henne. Hon överröses med pussar och klappar från honom. Och det låter så gulligt när han ropar hennes namn. Ingen svartsjuka nu heller och det känns så rackarns bra. Jag hade inte klarat av vardagen om jag visste att Elvis blev ledsen och avundsjuk varje gång jag tog i Ella. Ja just det ja, han tittar väldigt nyfiken när Ella äter.. Jag försöker förklara för honom att "Ella äter mat från mammas tutte som bäbisar gör.." så att han inte ska undra varför i helskotta inte han fått smaka tutte någongång, haha! (eller ja, det har han ju men det minns ju inte han) Han har ju inte fått röra mina tuttar för då har jag blivit purken eftersom han varit hårdhänt vid dessa tillfällen, haha! Han har faktiskt råkat trampa på dem, hur det nu går till! och han brukade nypa mig i bröstvårtorna förr, aj aj! haha.


Nu ska jag torka golvet i köket så att jag slipper göra det imorgon då jag är ensam med barnen. Vi har ju ingen dörr att stänga igen köket med och jag tror mig veta att Elvis nog skulle tokgilla att springa in i ett nytorkat kök och halka runt, haha! Anledningen till att jag inte torkat golvet tidigare är för att det var bra på televisionen och vi kom ju faktiskt inte hem förrän halvåtta heller så.


Godnatt och dröm om något bra!





Sony ericsson w890i
(bild från: www.fonearena.com)
Två sådana här blev det. En i silver till David och en brun till mig, haha!

Kommentarer
Postat av: Nytillkommen bloggläsare

Jag har också en sån mobil och jag måste säga att jag är supernöjd med den! Blir kanonfina bilder med den med, något som jag förstått är något du är duktig på, efter alla fina bilder på din familj!



Vilken mysig blogg du har, speglar livet på landet kontra barn i ett upplägg som inte avslöjar för mycket men ändå ger en bild av dig. Kul!

2008-05-13 @ 23:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback