En dusch

Att duscha samtidigt som båda barnen är vakna går det också. Jag kände att det verkligen var dags att duscha idag och eftersom jag dumt nog inte passade på att göra det igårkväll så fick jag göra det nu på morgonen. Elvis satt i matstolen som jag placerade inne i badrummet och Ella låg i babyliften på golvet utanför. Jag duschade med öppen dörr och kunde därför ha koll på båda trollen ändå. Elvis fick ta sig ett bad han också efter att jag fått bort min smuts.

Senare idag, när David slutat jobba, ska vi till Bollnäs. Han ska iväg på träning och efter det ska vi till elgiganten och kika på en ny mobiltelefon till oss båda. Vi tänkte förlänga det abonnemang vi har på telia, som vi tog sist vi köpte våra mobiler för de går ut nu iallafall. Våra mobiler som vi har just nu fungerar inte riktigt som de ska så jag hoppas att vi hittar någon bra!

Eftersom Elvis (antagligen?) har vattkoppor så får han vara hos mina föräldrar då vi springer iväg till elgiganten. Jag tror inte att folk blir såglada på oss om vi har med oss våran lilla smittbärare, haha!

Nej nu ska jag fundera ut någon lunch som jag och Elvis kan stoppa i oss.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja den gillar han! =) Taack! =)

Vad fina bilder du lägger in jämt !! Nu vill jag träffa kidzen!! får se när vi kommer hem då!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback