Grillning

Vi kom igång med städningen väldigt sent, ovanligt! Så det blev ingen storstädning som vi tänkt, attans! Elvis är precis hämtad men han och David stack precis iväg för att skjutsa hem Davids syster. Köttet är iallafall marinerat och klart så vi kör nog igång grillen när de kommer tillbaka.

Besök ska vi få vid sex-tiden också. Amanda ska kika förbi och snusa lite bäbis, skoj! Hon ville komma på dagen först men då hade vi ju tänkt storstäda.. Hm.. vad hände egentligen? Tiden sprang förbi oss och vi hann liksom inte riktigt ikapp den!

Nu ska jag lägga Ella i vagnen eftersom vi nog kommer att vara utomhus resten av dagen, iallafall tills det är läggdags för Elvis.

Kommentarer
Postat av: Catta

Visst e d härligt med hus så man kan grilla när man vill!!!! Hoppas allt e bra med er!!! Julia berättade att hon träffat lilla Ella i dag! Hon var så liten sa hon o bara sov men sen öpppnade hon ögonen! Hihi! Sköt om er å ha de bra!!! Kram Catta

Postat av: Linda

Mm, gott med grillat. Själv så bor man i lägenhet och det är trist så här på sommartid, så grillpremiären lär nog dröja ett tag den :)

2008-05-05 @ 20:12:02
URL: http://lindacharlottandersson.blogg.se/
Postat av: lotta

Men huga vilken sötplupp du har!



ha det fint!

2008-05-05 @ 20:16:59
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback