Livet





Fy vad livet är helt underbart just nu. Jag bor tillsammans med världens bästa David och två underbara barn på världens bästa ställe. Vi trivs verkligen bra här i huset, i Hällbo. Inte för nära vägen, grannar men inte för nära inpå, buss utanför huset, affär på andra sidan gatan, badplats en minut bort och trevliga grannar! Kan det bli bättre?

Idag är Elvis hos dagmamman för att få leka av sig en sväng. Han tycker nog att det är skönt att få komma dit och träffa sina "kompisar" och berätta om allt han varit med om den senaste veckan. Att göra något som han brukar göra.

Medan Elvis är där tänkte David passa på att stå ute på gården och smida, vilket han redan gör, och jag ska passa på att städa tänkte jag. Det är skönt att städa när det inte springer någon buspojke efter mig och plockar fram varenda grej som jag ställt undan, haha!

Ella sover just nu (ovanligt?) men jag satt just och luktade lite på henne efter att hon somnat på maten. Det är en sådan himla kort tid som de är så här små och inte märker man själv att de blir större heller. Elvis var ju våran "bäbis" fram tills Ella kom och han blev så himla stor nu. Hans ben är så köttiga jämfört med Ellas, haha! Och hans händer är enorma! De var ju pyttesmå dagen innan Ella kom, vad hände? Det är helt underbart med barn iallafall.

Vi ska grilla ikväll och det blir premiär här på gården. Vi hade ju tänkt grilla i oktober då vi flyttade in men det blev aldrig av. Det är ju det som är toppen då man bor i hus - grilla när man vill!

Nu kom David in och hade tydligen lessnat redan, haha. Så han får nog hjälpa till med städningen den rackaren!

Nej nu ska jag börja med städningen. Ett besök på toaletten först och sedan är jag redo!

Kommentarer
Postat av: Anna Englund

Grattis till söta lilla Ella:) Sköt om er. /Anna

2008-05-05 @ 12:34:11
Postat av: Anonym

Grattis till er bebis så söt. Jag blir glad när du skriver att du trivs i huset eftersom jag är uppväxt i ert hus. Undrar om det fortfarnade kallas slaktars (där slaktar Erik bodde).

En gång i tiden var det affär i uthuset och slakteri men det vet du kanske redan?. ha det bra och snusa mycket bebis för det går så fort

Kerstin

2008-05-05 @ 16:54:03
Postat av: Barbro

Här en till som blir glad av att läsa att ni har det bra i Hällbohuset (mitt barndomshem)

Sköt om familjen och huset

2008-05-06 @ 09:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback