Barnmottagningen

Igår var vi och fotograferade oss. Jag undrar dock hur bilden blev, hm! Ellas huvud ramlade ned lite då och då när hon satt högt i min famn och jag tittade ner på vad Elvis gjorde i pappas famn. Haha ja, bilden blir väl som den blir. Vill nog inte se den! Den förra (när Elvis var nyfödd) är jag rätt nöjd med iallafall men då behövde man bara hålla koll på sig själv, haha.

Senare på kvällen var vi till mina föräldrar medan David tränade en sväng. Från att vi kom dit bestämde sig Ella för att börja äta mycket oftare. Från att ha ätit ungefär var tredje eller fjärde timme så blev det varje timme och när vi senare kom hem ville hon äta konstant.

Så var hon en dag på BB också. Hon satt vid tutten konstant, somnade och när jag lade ned henne så vaknade hon och skulle ha mer. Det var därför jag bara sov 15 minuter natten till torsdagen då vi skulle åka hem. När David sedan kom och hämtade oss hade hon precis accepterat att ligga i baljan igen och det verkade nog som att jag hittat på att hon bara åt och åt konstant från att han åkt hem dagen innan, haha!

Efter det har hon sovit och ätit bra. Men inatt låg hon vid tutten hela natten och jag sov mest tror jag så jag vet inte riktigt alls hur mycket hon åt eftersom jag var så himla trött. Tuttade länge då hon åt iallafall. Hon sov i några timmar först iallafall, skönt.

De andra nätterna sedan hon föddes har hon bara ätit en gång och slocknat när hon ätit klart. Natten till igår åt hon först halvelva och sedan vaknade hon vid tretiden för att äta. Kvart i åtta åt hon nästa gång.

Antagligen försöker hon få upp produktionen i tuttarna litegrann just nu eftersom hon börjat äta oftare? Vi får se hur hon är idag! Hon sover nu iallafall och har gjort det sedan vi klev upp vid åtta.

Det dumma är väl att jag inte riktigt vet om det är för att hon vill öka på produktionen i brösten eller om det är magknip, de kan ju tro att de är hungriga då. Skulle kunna vara att hon är väldigt snuttig och behöver napp också. För när hon verkligen är hungrig så känns det på suget, haha!

Nu ska jag försöka fixa ihop lite lorttvätt och låta tvättmaskinen jobba lite. Kl 11 ska vi befinna oss på barnmottagningen för att göra den andra läkarundersökningen på Ella, vi hann ju inte göra den på BB. Hoppas att vi får väga och mäta också.

Just ja, igår fick jag feber igen! När ska det bryta ut egentligen? Så himla drygt att det bara kommer och går! Har inte tittat efter om jag har något idag men känns bättre än igår iallafall.

Lilla Ella!

Fotograf:
Eva Sturesson

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken skönhet :) Längtar efter en liten, men de får dröja ett tag hehe :D

Hoppas allt är bra!

2008-05-07 @ 09:32:43
Postat av: Camilla

Vilken vacker unge! :) Hehe.

Postat av: Anna

Vilken fin liten tjej..:)

2008-05-07 @ 20:15:48
URL: http://annajustmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback