fått markeringen "Betald"

Rackarns vad härligt att vakna upp när solen skiner på som bara den! Vågar jag hoppas på att den tänker fortsätta med att göra det resten av denna lördag? Vi får allt se.

Strax ska vi sätta oss vid köksbordet för att få i oss lite frukost så vi orkar med att städa nu på förmiddagen. Det ser verkligen ut som att en tornado dansat sig igenom vårat hus och gjort allt för att det inte ska vara städat någonstans. Så det blir storstädning, om vi hinner! Vi ska ju få besök idag också, frågan är bara när. Davids systrar ska kika förbi och sedan tror jag David sa något om att Zeke och Monika är hemma och tänkte hälsa på oss.

Fy, ge mig silverschampoo nu! På momangen.. helst igår. Det tog slut för ett tag sedan och den där jäkla flaskan kostar ju multum! Det känns som att håret blir mer och mer orange för varje dag, visst det var inte så jäkla blondt innan heller men iallafall.

Jag tror att jag har bestämt mig för att ge håret en omgång blekning, behövs verkligen med min decimeterlånga utväxt, och sedan fundera på om jag ska färga håret mörkare eller inte. Känns så dumt att hastigt färga det mörkt utan att tänka igenom det ett tag och sedan ångra mig, det vore så typiskt mig. Det dumma är ju att jag måste klippa till en frippa också men jag vägrar att gå till en frisörsalong eftersom de lär stå och skratta i en kvart (minst!) när de ser min hemblekta hår, usch! Måste dock vänta med allt tills senare i veckan då pengarna rullat in och räkningarna fått markeringen "Betald".

Någon som känner sig manad att komma och ge mitt hår en omgång?

Uppdatering senare: Nu är jag osäker igen! Jisses.. ska jag någonsin bestämma mig? Färga lite mörkare så jag slipper hålla på att bleka sönder håret eller fortsätta med att försöka se lite blond ut? Baaah.


En av bilderna från Moratrippen igår (se inlägget nedanför)
95949-2775
Charmtroll!

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Jag har ångrat mig. Blek inte håret nå mer. Satsa på mörkt istället, jag tror det blir bäst.. speciellt eftersom du tvekar lite o kanske vill färga det mörkt sen. Vänta åtminstone med att bleka till efter graviditeten, annars kan håret bli ännu gulare. Det är mitt råd! :)

2008-03-22 @ 10:46:47
Postat av: Anonym

Jag tycker du ska färga dig mörk för håret tar skada av att bli blekt. Det gör det om du färgar dej också men inte lika mycket. Så jag rekomenderar att du färgar det mörkare.

2008-03-22 @ 19:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback