Ellas "fordon"



Imorse tog vi vagnen och traskade iväg till Elvis dagmamma för att lämna honom där. När vi vinkat hejdå sprang jag hemåt igen för att byta ut vagnen mot bärselen som skulle vara Ellas "fordon" idag. Vi tog sedan bussen till Bollnäs för att fixa lite ärenden och då är det väldigt smidigt med selen istället för att strula med vagnen.

Tjugoöver två hoppade vi på bussen hem till Hällbo igen för att springa hem och byta selen till vagnen för att sedan traska bort till dagmamman igen. Vi hämtade Elvis och fyllde sedan poolen med vatten för att låta lillkisen bada lite. Jag sprang tusan fyra vändor med hinken för att jag tyckte att han skulle få mycket vatten. Vi har ingen slang ännu och när man hämtar vatten inifrån så går det ju att fixa varmare vatten. Vet ni vad den lilla busungen gör? Jo exakt som hans "smarta" far lärt honom! - Tryckte ned kanten så att det mesta av vattnet rann ut.
Här var jag snäll och försökte fylla poolen så mycket som möjligt! David "råkade" visa Elvis hur man häller ut vatten ur poolen häromdagen då han skulle tömma den och det var ju inte direkt det smartaste han gjort, haha.


Imorgon tar min bror studenten så det blir till att fara iväg till Bollnäs för att fira honom, skoj! Tänk att det var två år sedan jag tog studenten... och nu har jag två barn! Vem trodde det? Eller ja, ett barn visste jag ju om euftersom jag var gravid och väldigt nykter på min student. Jag är nog en av få som faktiskt minns HELA min student, haha! ;)


Ella ska på läkarkontroll kvart över ett också så det blir bara roligt imorgon. Undra hur mycket hon har växt och vad stannar vågen på? Vad säger läkaren? Från början var det tänkt att vi skulle vara på bvc kvart över tre men det krockar lite med studenten så vår bvc-sköterska var riktigt snäll och ringde till människan som hade tid kvart över ett, snällt!

Jag måste förresten lägga in fler bilder på Ella här i bloggen.. Elvis vinner ju överlägset och mitt samvete börjar gnaga på mig, rackarns. Elvis rör på sig lite mer så då blir det att man fotograferar roligare bilder på honom och lägger in. Ellas bilder ser exakt likadana ut, haha. Fast det kanske bilderna på Elvis gör också iofs.. Jaja, jag får försöka lägga in lika många bilder hädanefter om min samvete ska sluta tjata på mig. Räkna med att det läggs in massor med bilder imorgon iallafall. Både på Brorsan, Elvis, Ella.. syskon, syskonbarn.. föräldrar och ja, alla? David?

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med massa bilder :)

2008-06-03 @ 23:03:48
Postat av: Sara

Imorse skjutsade jag min brors till Din brors för champagnefrukost! ;) hihi. Jag antar att du ska på studenten idag? :) Då ses vi säkert där! Jag såg dig på stan igår förresten, hehe. Vid bankautomaten. Och din brorsa :p BTW, mer bilder på barnen, dom är så söta! Och på dig och karln din :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback