Sovställning?

Godkväll!
Idag var vi, som tidigare skrivet, iväg till barnavårdscentralen för att mäta och väga Ella. Allt såg finemang ut och hon hade växt och gått upp som hon "ska". Vågen stannade på 4500gram och måttbandet visade 56,5 centimeter. Ella både pratade och log till bvc-sköterskan, gofisan!

Jag och Elvis drog fram dammsugaren på eftermiddagen och gav den en omgång med en massa grus och annat som dras in vareviga dag nu på sommaren. Det spelar ingen roll hur mycket mycket man dammsuger.. de jäklarna letar sig in ändå, hm!

Det är så roligt att titta på Elvis när han sitter bredvid Ella ibland. Han babblar på och diskuterar med henne och ibland ropar han t.ex "Titta Ella!" och pekar på tv:n. Det tråkiga är väl att ena sekunden kan han ge henne en puss och i nästa så får hon sig ett nyp i näsan, så det gäller att hålla koll! Han förstår ju inte riktigt och menar inte att vara elak. Vi försöker att förhindra "smällar" och nyp i näsan men han är så rackarns snabb ibland.

Nu ska jag ta med mig Ella upp till sovrummet för att inta sovpositionen. Hur sover ni förresten? Alltså vilken sovställning tycker ni är skönast? Själv så ligger jag i någon konstig blandning. Jag ligger på sidan fast halvt på mage och armen som ligger mot madrassen ligger under kudden. Benet som ligger mot madrassen ligger rakt medan jag ligger i fosterställning med det andra benet och den andra armen, haha! Nu när jag tänker efter så kanske jag ligger mer på mage än på sidan..hm..Svårt att förklara... sover bäst så iallafall!


Jag hade säkert tänkt skriva något mer men jag får helt enkelt ta det i ett annat inlägg.

God natt!

Jag kan ju alltid hoppas på att jag somnar lika fort som Elvis gjorde när jag tog denna bild!


Hm, undrar om jag har bilder på kameran som jag skulle lagt in på datorn egentligen?
De dyker nog in här under morgondagen isåfall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Typ så sover jag också! Inte som Elvis alltså, utan så som du beskrev hur du sover bäst :)

2008-06-30 @ 23:07:53
Postat av: Malin

Skön sovställning :) Ja han är född 29 mars, men väldigt mycket större än Ella, så mycket som hon väger nu, har han aldrig vägt :P

Postat av: Fnyz

jag sover åxå precis som du :-D

2008-07-01 @ 11:31:53
URL: http://fnyz.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag sover nog också precis som du :) Ingen arm under kudden dock. Nä vi hade inte henne som BM men däremot ledde hon vår föräldragrupp :) Och så gjorde hon efterkontrollen på mig. Haha jo hon är rolig! Det där med namnet vet jag faktiskt inte... :)

2008-07-01 @ 14:37:00
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: [ S a n d r a ~ T o f ä l t ]

Jag har ocks¨blivit sämre på senare dar. Men har börjat tänka: Vill jag att folk ska kommentera min blogg, så får jag börja gör adet hos andra också :)



Kram!

2008-07-01 @ 18:01:41
URL: http://sandratofalt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback