Uppe med tuppen

Vi är uppe med tuppen (David) och har varit det sedan Elvis slog upp ögonen innan (!) Davids mobil började tjuta. Just nu står Elvis här med keps, jacka och sandaler på sig. Tror ni att han kommer att frysa om sina ben idag? Haha! Han kom med dessa klädesplagg och ville ha på sig dem, vad gör man? Alldeles strax tänkte jag försöka slinka in med lite vanliga kläder under också, möjligen byta ut sandalerna till joggingskor. Det är banne mig blött och kallt ute idag. Jag får nog lägga ned stövlar i hans ryggsäck också.

Elvis ska få leka av sig lite hos dagmamman under dagen medan jag och Ella har lite tid för oss själva. Jag undrar om Elvis är lika trotsig hos dagmamman? Igår var han riktigt trotsig och blev riktigt förbannad varje gång han ville göra någonting han inte fick. Och ordet "nää-äää" var det roligaste ordet för honom. Vad jag än frågade så svarade han med ett sådant Nej. Fast hans charm annars väger över så himla mycket, så det är fort glömt då han kommer och ger mig en puss strax efter, sötnos.

Nu blir det till att packa hans väska och se till så både han och hans lillasyster får på sig några kläder. Det dumma är dock att kläderna som jag tvättade igår inte hann bli torra så jag hoppas att jag inte tvättade precis alla Elvis kläder.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback