Sms

Idag fick jag mig ett sms som berättade att mitt paket från La redoute hade kommit till Spelbutiken i Bollnäs. När Davids syster senare idag kikade förbi så erbjöd hon sig snällt att skjutsa mig för att hämta det, snällt!

Jag kunde konstigt nog ha allt jag beställde men allt sitter så himla konstigt på mig och framhäver allt som inte borde synas över huvudtaget. Jag har ju tusan flera falukorvsringar runt magen och en riktigt konstig kroppsform. När ska jag ta tag i det här egentligen? Ut och rör på dig istället för att klaga här!


Här är iallafall länkarna till tunikorna:
Tunika 1(Den mönstrade)
Tunika 2(den mönstrade)

Den lila sitter tyvärr konstigt på mig. Den får mig att se större ut än vad jag är, hur nu det går till. Jättefina tunikor annars iallafall!

Köpte ju en bikini också. Om man bara visade sig från midjan och uppåt skulle jag gärna visa mig i bikini på stranden men det blir nog inte riktigt så i år, synd! Någon som vill bli min personliga tränare? Helst gratis? Haha!


Nu har inte Ella ätit sedan halv fyra eller något och om hon inte vaknar för att äta snart så blir jag nog tvungen att väcka henne. Hon måste ju äta innan hon sover för natten, lilljäntan!


Kommentarer
Postat av: jenny

Åh, jag gillade verkligen den orange-mönstrade!!! Lite 70-tal på någe vis. Superfin!

Postat av: Linda

Det var fina tunikor :)

2008-07-11 @ 09:06:51
URL: http://lindacharlottandersson.blogg.se/
Postat av: catta

Snygga tunikor!!! Skulle oxå behöva lite nya tunikor!!! Hoppas ni har d bra! Kram

2008-07-11 @ 12:16:06
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback