Tummen

Någon hittade tummen när hon tappat nappen.


Bäst att stoppa dit nappen istället! Mycket bättre med den för det är lättare att få barn att sluta med napp för den kan man ju ta bort Jag själv sög på tummen tills jag var runt sju år. Jag somnade utan tum i mun men under natten slank den in av sig själv och var där när jag vaknade.

Kommentarer
Postat av: Anonym

söta bilder ! :)



Jag är sedan ett tag tillbaka medlem på gratisbio.se (och nej, sluta inte att läsa nu!) och tänkte tipsa dig om det här. jag trodde inte alls på såna här gratissidor innan och vägrade länge att gå med, men så gjorde jag det tillslut och blev verkligen glatt överraskad! Jag har nu samlat ihop över 800 poäng vilka jag kan byta ut mot 2 stycken gratis biobiljetter när jag vill, men jag väljer att spara vidare till ett presentkort på 700 kronor på H&M. För att få de här poängen behöver man inte anstränga sig mycket heller! genom att ibland bara klicka på deras sponsorer, delta i gratis undersökningar eller värva medlemmar får man ihop massor. Ärligt talat så tycker jag att man gör ett misstag som man förlorar på om man inte går med, brukar man gå på bio eller handla på tillexempel H&M, Cervera, Åhlens, Stadium så är det väl skönare att ha ett presentkort till de ärendena? :)



du kan väl iallafall kolla in länken? tusen tack och ha en bra dag :) /ANNA



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=11766

2008-07-22 @ 13:51:04
Postat av: Lina

Jag ska läsa till förskolelärare men måste plugga upp Engelska B och en 50 poängskurs först eftersom mina betyg inte var dom bästa :P

2008-07-22 @ 15:57:29
URL: http://dahl0f.blogg.se/
Postat av: eva sturesson

ja hon ser ut som sin mor när hon sög på tummen gofisan

2008-07-22 @ 22:35:06
URL: http://evasturesson.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilka otroligt söta bilder. Är ju så sött med små bebisar som suger på tummen, men precis som du säger är det bättre att de har napp :)

2008-07-23 @ 09:31:19
URL: http://lindacharlottandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback