Tiden rusar förbi

Oj, är det verkligen redan fredag? Dagarna går minsann bra mycket fortare nu när David har semester. Det är ju synd eftersom semestern gärna får traska på hur långsamt den vill!

David är ute och ger gräsklipparen en omgång medan Elvis sover middag i vagnen. Ella slocknade precis i babysittern hon också. Jag tänkte att jag skulle ta och fixa ihop lite lunch snart. Funderar på att försöka slippa undan makaroner, som vi ätit hur mycket som helst de senaste dagarna, och istället steka potatis till falukorven. Och inte steka falukorven som vanligt utan steka strimlade, tjocka bitar (eller vad man skriver, som i korvstroganoff?) tillsammans med potatisen. Det brukar bli gött, speciellt med lite grillkrydda!

Imorgon är det bröllopsfest som gäller! Jag ska försöka att koppla av och inte ringa allt för många gånger för att "höra om de sover". Barnen alltså, fast det förstod ni nog! Det går nog bra...

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas att ni får det roligt på bröllopsfesten imorn och att barnen sover och är snälla under tiden ni är borta :) Så kanske det är lättare att slappna av :) Trevlig Helg!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback