pluggdag

God morgon gott folk!
Jag har precis kommit in igen efter att ha lämnat Elvis till dagmamman. Riktigt skönt med en kort promenad så här på morgonen faktiskt. Lite kyligare än det varit de senaste dagarna men det var skönt det med.

Nu ska jag plugga fram tills Elvis ska hämtas. Tänkte försöka få så mycket som möjligt gjort idag så att jag kan umgås med David i helgen. Han blir ju bara hemma tills på onsdag verkar det som, fyra dagar har vi alltså tillsammans nu innan han åker igen. Ikväll någon gång dyker han upp iallafall.

Jag ska försöka få klar den argumenterande uppsatsen (skriver om att abort inte är ett preventivmedel) och ett tidningsreferat till svenskan. Måste komma igång och få någon uppgift på naturkunskapen gjord också. Två religionsuppgifter ska också göras.

Ja just ja! Eftersom jag skriver en uppsats om aborter (är varken för eller emot)så hittade jag en sida,
http://www.abortnej.se, och där kan man se filmer och bilder på hur barnen i magen verkligen ser ut i v.10 osv efter en abort. Riktigt läskigt att se. De ser ju ut precis som nyfödda bäbisar, i miniatyr. Är du känslig så ska du nog inte gå in på sidan men annars så tycker jag att du ska kika. Finns både filmer och bilder. småå smååå händer och fötter. Vi får se om jag lägger in uppsatsen om att abort inte är ett preventivmedel här på bloggen. Det kan ju vara ett intressant diskussionsämne.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Annki

Hua vilken sida... Länkade till den också... Ha det bra och hoppas David kommer hem så ni får en mysig helg tillsammans :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback