Bajs

Fy vad jag ogillar när det blir såhär. Vad? Jo när det var flera dagar sedan jag skrev något och när jag väl ska uppdatera så vet jag inte alls vad jag ska skriva och ta med.

Jag kan ju börja med att berätta något mycket illaluktande..
Det STINKER bajs här i huset just nu. Elvis har varit konstig i magen hela veckan och jag vet inte om det är magsjuka som spökar eller om det är förstoppningsdiarrée. Han bajsade två gånger (tre om man räknar klicken han la på golvet mellan blöjbytena) i kväll och jag har inte varit ut med soporna ännu. Uscha. Han har bara kräkts två gånger sedan i fredags (då allt började) och jag vet inte om det hade något med saken att göra. Kan ju ha varit för att det var lite slemmigt i halsen också.

Ni skulle ha sett oss i lördagskväll då Elvis vaknade efter att jag lagt honom för kvällen. Han verkade ha ont i magen och det visade sig vara rätt eftersom han bajsade sedan. Jag la honom på gästsängen i hans rum för att byta blöja och när jag nästan var klar så började han tokhosta och jag vände på honom så han kunde kräkas. Ned med honom på golvet (utan blöja) för att börja torka spya och vad händer då? Jo det bara rinner bajs ur honom! Det blev mycket torka den kvällen....


Nog om bajs!

Jag har börjat på komvux nu och det känns bra. Jag är lite förvånad över att jag faktiskt inte var nervös alls när jag gick dit själv på ämnes introduktioner utan att veta om jag skulle känna någon där. Lite stolt över mig själv!


Jag uppdaterar detta nu så slipper det bli så himla långt. Jag kanske skriver mer senare efter att jag pratat med David i telefonen.


Kommentarer
Postat av: Fnyz/hanna

om det inte är magsjukaså kan det vara fler tänder på g. även om han inte reagerat tidigare så på tänder så kan han ju göra det nu. kanske om det är kindtänder. nu vet jaginte hur mångahan har eller om han har kindtänder redan men iaf så kan magen bli väldigt mysko då.

plus att andedräckt och mycket saliv åxå är typiskt då ju fast de vet ju du lika bra som jag :-p

var bara en tanke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback