Studier

Dagen blev inte helt dum iallafall! Efter lite strul så fick David ett bra samtal som vi hoppas leder till något bra! Vi håller tummarna för att det ska gå som vi vill för det vore kanonbra. Eller vad säger du David?

Vi fick besök på eftermiddagen av mina föräldrar och min lillebror (som inte är så liten). Trevligt med besök, speciellt när David är hemma. Vi brukar mest vara ute och ränna runt när han är hemma så vi har inte haft så mycket besök de gånger han varit hemma på sistone.

Jag pluggar ju Svenska B på komvux som jag redan har godkänt i för att höja betyget till det jag egentligen förtjänar (min frånvaro på gymnasiet tryckte ned mitt betyg till G trots att jag haft bättre på uppgifter och nationella). Nu så ska jag skriva två tema-arbeten om språk, det ena ska vara skrifligt och det andra muntligt (10-15 minuter ska man stå där framför de andra och se dum ut, jisses hur ska jag klara det?). På det skriftliga planerar jag att skriva om barns språkutveckling och det finns nog mycket intressant, som jag själv faktiskt vill veta, att skriva om. När jag ska stå framför de andra och prata så funderar jag på om jag inte ska prata om Slang! Vad tror ni? Jag har iallafall mailat läraren för att se om hon godkänner dessa ämnen.

Jag måste börja läsa en bok också. Vi ska ha läst en bok från romantiken fram tills nästa fredag och jag har verkligen inte haft tid eller ork att göra det ännu. Jag känner verkligen inte för att läsa på kvällarna då jag har min egentid. De få timmarna tillbringar jag helst vid datorn och gör något helt meningslöst! Det är dock dags att börja läsa boken nu. Trist att jag hade glömt listan på vilka författare jag kunde välja mellan då jag skulle låna bok, istället fick jag ta en författare som jag mindes från listan. Jag ogillar starkt att läsa böcker bara för att jag måste göra det. Det är bokseminarie nästa fredag tror jag, om jag nu inte minns fel. Att tala öppet i grupp och utrycka min åsikt är verkligen inte min starka sida!

David har gått upp till sovrummet för att ligga där och kika på televisionen istället. Jag ska strax stånka upp för trapporna jag också för att göra honom sällskap. Det är ju inte ofta man har sällskap i sängen, haha! Trist att vi lever i ett distansförhållande trots att vi bor ihop. Det måste vi verkligen ändra på.


Här hittade Elvis sin pappas jobbarhjälm och testade den




Besök!




Det blir nog fler bilder tagna i helgen och förhoppningsvis ska jag nog lyckas fånga David på bild också. Han smiter iväg redan på Måndag och blir antagligen borta i två veckor. Efter den turen hoppas jag att han får vara hemma i en vecka iallafall.


Nu blir det till att stoppa tandborsten i munnen och göra mig redo för sängen!




Kommentarer
Postat av: Milla

Fast frånvaro i sig ska ju inte sänka ett betyg. Det är ju om man genom frånvaron inte kunnat visa vad man kan som det påverkar. Fast du kanske bara delvis visade att du borde få ett bättre betyg?

2008-02-09 @ 08:22:04
Postat av: Emelie

Känner igen mig i det där om muntlig redovisning, det är inte alls roligt. Men ju fler gånger man gör det desto mindre läskigt blir det. Jag tror att du kommer fixa det galant och har man bara ett ämne man är intresserad av så brukar det gå lite lättare. Så jag tror det kommer gå fin fint :) Sist men inte minst vill jag säga att Elvis verkligen är supersöt i jobbarhjälmen! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback