slänga ut 400-500kr

95949-2524
Vårvädret försvann ikväll och hela backen är nu täckt med snö igen, fy..


Tjenamors och godkväll gott folk!
En dag som denna har det inte hänt så mycket alls på. Elvis sov middag mellan kvart i ett och halvfyra (då väckte vi honom) och då snabbade vi oss till Bollnäs. Hann tyvärr inte in till banken som vi hade tänkt men vi bestämde oss för att äta middag på Take off och det var riktigt gott. Elvis åt Pannkaka med sylt och grädde medan vi mumsade i oss en varsin pizza. En sväng hem till mina föräldrar blev det också innan hemfärden.

Imorgon ska Elvis till dagmamman och jag ska försöka plugga lite. Tänkte åka ned till biblioteket i Bollnäs för att leta lite fakta i böcker där och möjligen sitta där en sväng för att få någonting gjort. Vi får se om David följer med eller om han hälsar på någon vän medan jag sitter där.

Jag måste in till Ewes också för att köpa mig en ny BH. Bygeln på den enda Bhn jag har gick av igår. Känns så jäkla trökigt att behöva slänga ut 400-500kr på det. Och inte har man råd att köpa flera stycken så man har lite att variera med heller, blir ju mycket pengar. Jag får helt enkelt köpa en imorgon och inhandla en till vid ett annat tillfälle. Det vore mycket lämpligare att kunna springa in på Lindex eller någon annan vanlig klädaffär och köpa en BH för ett normalt pris men min storlek finns ju inte där, trist!

Känns lite tråkigt att jag måste byta till amningsbh snart igen bara, just för att jag inte trivs alls med bhar utan bygel. Men det får jag stå ut med! Det är tur att jag har kvar amningsbharna sedan jag ammade Elvis, gravidjeansen hade jag ju tydligen slängt, haha! Det var något som hade lossnat på dem och jag trodde inte att jag skulle bli gravid igen på några år, haha!

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback