"öppet gräs"

Idag blev det en tur till affären för att handla lite mjölk, semlor, Kalle Anka (jag är en nööörd), yoghurt och gurka. Just ja tusan, jag köpte ju en coca-cola burk också! *Springer in till köket för att hämta*. Dricker ju vatten för det mesta annars så det är riktigt gott med coca-cola ibland!

Här är Elvis inne på affären i sin vagn.

95949-2473


Efter att vi betalat våra varor stannade vi utomhus när vi kommit hem (andra sidan gatan) för att låta Elvis springa runt lite. Jag är nästan aldrig ute med honom så det är tur att han brukar vara hos dagmamman för de är ute på eftermiddagarna. Det var riktigt skönt väder också. Vägen in till vår gård fick vi passa oss för eftersom den endast består av blank-is och det vore ju trist att ramla. Så vi gick omkring i snön istället som var så hård att det gick att gå på den utan att trampa ned och bli blöt. Och så var det "öppet gräs" lite här och där, vårkänslor!

Lite bilder på sötnosen!





Strax innan det blev läggdags för Elvis unnade vi oss en varsin semla och det var riktigt gott. Elvis verkade också tycka som jag, syns inte det så säg!


95949-2490





Elvis tokvägrade att ta på sig overallen när vi skulle gå ut idag och mitt humör sjönk till botten. Tillslut fick jag tvinga på honom den och så fort vi kommit ut så ångrade han nog sig för då sken han upp! Han blev väldigt besviken över att han skulle sitta i vagnen, istället för att leka, men det fick han ju göra när vi kom tillbaka.

Annars så har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Pratat lite med Norge (David) och han ringer nog om en stund igen, innan han lägger sig. Sist jag pratade med honom visste han fortfarande inte om de skulle åka hem imorgon eller på fredag. Sådant som märks antar jag.

När jag ändå är inne på att jag pratat i telefonen så jag kan väl tillägga att jag pratat med min kära mor (http://evasturesson.blogg.se) också. Hon skulle iväg till veterinären med Venus (en av vovvarna) eftersom hon har livmodersinflammation, mer fakta finns på hennes blogg. Håller tummarna för att det fungerar med behandlingen!

Jag sov förresten ingen middag idag. Elvis sov i två timmar och då passade jag på att duscha och göra mig klar istället. Så det blir nog rätt tidigt ikväll.

Sov gott när ni ska sova och dröm om något riktigt bra!

Kommentarer
Postat av: Fnyz/Hanna

hihi ja om du är en nörd så är min sambo ännu värre för han prenumererar på kalle anka :-D

Postat av: Linda!

Han är så söt elivs. Jag hoppas allt går bra med graviditeten!

2008-02-20 @ 22:11:31
Postat av: eva sturesson

jag blev sugen på semla jag med när jag såg Elvis.

2008-02-20 @ 22:55:35
URL: http://evasturesson.blogg.se
Postat av: cissi

Gud så himla söt han är lill pojken eran!=)

2008-02-21 @ 08:00:17
URL: http://cillaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback