Bok-seminarie

Godkväll!
Här sitter jag i soffan med datorn på bordet framför. Coca-cola-burken står till höger om mig lika som ostbågarna och en chokladkaka från Marabou ligger precis framför datorn. Snacka om att sitta och trycka i sig kalorier! Jag var bara tvungen att köpa choklad som jag aldrig äter eftersom jag inte upptäckt att det kommit en ny Marabou med non-stop i! Riktigt gott faktiskt.

Dagen idag började med att jag vaknade av mobil-larmet som ringde vid halvsju och jag klev besviket upp. Bara några få timmars sömn och jag hade hoppats på att jag undermedvetet skulle "råka" sova över med flit. Så blev det tyvärr inte och jag var tvungen att kliva upp för att göra mig och Elvis klara. Elvis lämnade jag iväg till dagmamman vid åtta-tiden och mig själv slängde jag på en buss vid halv nio. Bokseminarie på komvux - here I come!

Bokseminariet gick faktiskt ganska bra ändå. Det var en till som hade läst samma bok som mig (Jane Austen - Stolthet och fördom) och vi turades om att säga "smarta" saker. Kändes riktigt bra att ha varit där och det var nog nyttigt för mig!

Huttrande gick jag sedan till mina föräldrar eftersom jag inte hade någon lektion förrän kl 13 och svenskalektionen slutade vid 10. Umgicks lite med dem och sedan for jag tillbaka till komvux för att ha "inför högskoleprovet". Idag gick vi igenom matten och ja, fy! Dessa uppgifter är ju drygare än Yes!

När lektionen var över sprang jag till bussen som gick tjugoöver två. Sprang hem i två minuter innan jag gick iväg för att hämta Elvis hos dagmamman. Det blåste så kallt ute idag och jag är nog inte ensam om att ogilla detta kalla väder, brrr! Vi gick hem och lagade lite mat.

Var iväg till affären strax innan den stängde också. Handlade hem lite gött inför kvällen och lite varor för att uppdatera kylskåpet. Jag köpte även torsk så imorgon tänkte jag göra Potatis, torsk och äggsås - MUMS! Jag skulle kunna äta enbart såsen jag.


Nu ska jag försöka hitta på någon slags design på bloggen som jag blir nöjd med. Måste lyfta över datorn till knät istället eftersom bäbisen strejkar när jag sitter och böjer mig fram mot datorn. Jäkla envis redan, haha! Bestämma över mamma på detta viset, jisses!


Slänger in några bilder på Elvis, för ovanlighetens skull menar jag!

Ja vad ska jag skriva - Han gillar ketshup!




På detta vis kan man ju också äta...?



Tokstollen min med en boll innanför tröjan!



Kommentarer
Postat av: Fnyz/Hanna

hsahahaha ja han ser ju mor sin med en "boll" innanför tröjan så han ville väl härmas :-D

Postat av: Jessicas mamma

Vilken underbar liten gosse du har!

2008-02-16 @ 07:04:04
Postat av: Helen

har alltid velat gjort sån där äggsås som man äter till fisk, är så gott! men inte vetat receptet, du vill möjligtvis inte dela med dej av receptet? haha :D Kraam

2008-02-16 @ 17:27:35
URL: http://helenm.blogg.se
Postat av: Milla

Ooooh, matte, vad roligt! :D

Fast torsk är ju en utrotningshotad fisk, bättre att äta annan fisk istället. Fisk är bra dock :)

2008-02-17 @ 17:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback