Besviken på mig själv

Ni kan inte ana hur besviken jag är på mig själv idag. Provet gick uruselt och jag ska vara glad om jag får godkänt ens. Jag satt och pluggade in årtal och sådant så de satt som de skulle men allt annat då? Det var många frågor som jag inte svarade på. Jag satt mest och förbannade mig själv som är så otroligt korkad! Ingen kan vara mer less på mig än jag själv just nu. Grymt besviken på mig själv. Motivationen och jag ligger och skrapar havsbotten, hur tar jag mig upp?

Elvis var hos dagmamman idag och jag for till Bollnäs redan vid halvnio imorse. Tillbringade förmiddagen hos mina föräldrar och försökte sedan göra så mycket som möjligt på provet, vilket inte blev så jättemycket.

En sväng på stan för att hitta ett par skor eftersom mina har rasat sönder. Klackarna var alldeles sönderslitna och det var hål lite här och där. Kvart över tre satt jag på bussen till Hällbo igen med ett par hela skor på fötterna, skönt. Stövlar heter det nog om jag ska vara korrekt.

Tvättmaskinen är igång och jag ska gå ned till tvättstugan för att hänga tvätt om en timme. Elvis måste ju ha rena kläder imorgon och det mesta var ju skitigt så det blev till att tvätta lite ikväll. Det är ju bara bra att tvättmaskinen får jobba lite ibland också. Det är ju det den är till för!


näe, fy, jag är på dåligt humör och vill inte smitta ned er också!


Någon bild på Elvis istället!


usch, inte äta på disktrasan!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hallå, lilla familjen! Vad bra ni verkar ha det och KUL att David fått jobb hemma! Jag undrar om ni är hemma typ på söndag 24:e eller tisdag 26:e eller så. Jag är i Bollnäs och tänkte checka läget i villan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback