Bajs överallt!

Usch vad jag gjorde en dyster design på bloggen! Jag får allt byta och hoppas på att det blir en design som kan stanna ett tag. Ett projekt för helgen kanske?

Dagen idag började vid halvsju imorse då jag väckte Elvis för att göra oss iordning. Han skulle till vikariedagmamman för första gången och jag skulle ta bussen till komvux strax efter jag lämnat honom. Innan vi kom iväg hann Elvis med att bajsa och sedan ta av sig blöjan utan att jag såg och därför hade bajs över hela sig. Snacka om att det blev lite bad för honom innan han kunde bli klar för att gå, haha! Sprang iväg med Elvis till dagmamman till klockan åtta och sedan hem med vagnen för att ta bussen fem i halv nio.

Därefter blev det religion vid 10 på komvux. En tvåtimmarslektion som avslutades med en film om judendomen.

Jag tog en promenad hem till mina föräldrar och fick mig lite lunch där, tack och bock! De följde sedan med mig till Hällbo och vi hämtade Elvis. Vi åkte hem till vårat röda lilla hus för att titta om de skulle hjälpa mig att bära upp en bänk på övervåningen men vi bestämde oss för att den kunde stå här nere.

När de farit hemåt igen började jag med middagen som fick bli isterband och stuvad potatis. Rackarns vad längesedan det var jag åt isterband! David ogillar det starkt så det är inget han vill ha till middag. Kanske var det i skolan jag åt det sist? Det var inte ofta det serverades där iallafall. Elvis gillade det han också!

David berättade idag att de kom fram till stället de jobbar på vid halvsex imorse. Det tog alltså 19 timmar att åka dit eftersom de fick åka lite omvägar när de skulle hämta upp grejer som behövdes där borta och David körde alla dessa timmar i streck själv. Han hade sällskap men han valde säkerligen själv att köra hela vägen. Han är lite så! I Oslo hade han kört också och det var tydligen väldigt krångligt.

Ikväll har jag planerat att läsa klart boken som jag ska ha bokseminarie på på fredag. Det dumma är väl att jag inte funnit några svar på de frågor som vi ska fundera på samtidigt som vi läser boken. Frågorna är:

  1. Vilka motiv kan man hitta i texten?
  2. Ge exempel på bildspråk!
  3. Vad är textens budskap?
  4. Vad är typiskt romantiken i texten?
  5. Ge exempel på författarens övriga produktion! 
Jag är så dålig på sådant. Och jag vill absolut inte säga något fel inför en grupp människor jag inte känner. Jag vill inte heller sitta där och höra någon annan som kanske läst samma bok säga något jättesmart som jag inte tänkt på alls och jag precis innan sagt något helt fel. Attans, låt mig vara lite smart för en stund!

Så på fredag blir det till skolan igen för att ha bokseminarie och inför högskoleprovet. Helgen kommer att bestå av pluggning till prov i språkhistoria som jag ska ha på Måndag.



Min gofis! Tänk att du ska bli storebor mitt lilla hjärta! Och pappa kommer att jobba hemma från och med att han kommer hem igen, vilken lycka! Vi får vara tillsammans alla tre varje dag. Din pappa kommer att åka iväg på jobb men dyker sedan in genom dörren här hemma  på eftermiddagen igen, skumt va? Och han kommer inte att missa ditt syskons födsel ifall det skulle starta tidigare heller. Om bäbisen inte skulle få för sig att komma nudå, haha!



Kommentarer
Postat av: säändie.

tack för att du vågar stå för vem du är :) Jag följer din blogg också :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback