Inte nyktrat till än

Ni läste att jag hade druckit lite vin i lördags va? Tydligen tyckte jag att vår bärbara dator skulle få sig en slurk (läs ett glas) också - jag spillde lite. Så tangenterna har fortfarande inte nyktrat till och gör lite som de vill.

Det är därför jag har lånat en sådanhär ->http://www.mobilegazette.com/handsets/nokia/nokia-n800/nokia-n800-1.jpg<- av mina föräldrar. Väldigt lämplig faktiskt men lite drygt att det inte är tangentbord, istället pekar jag på ett tangentbord på skärmen med en pinne. Ibland är man (jag) bra klantig....

David ska antagligen ge sig på datorn imorgon och se om det går att fixa. Annars kanske det går om man kopplar in vanligt tangentbord?

Jag har inte orkat lägga in bilder eller suttit vid den stationära så ni får två "gamla" bilder.

Elvis är förresten så duktig och go med Ella nu. Är hon ledsen så rusar han dit på en gång för att ge nappen, visar henne saker, pussar och kramar. Idag fick han faktiskt mata henne med flaskan och det gick jättebra. Hon låg i babygymet och han satt bredvid. Han tog ur flaskan innan hon var klar en gång och då blev hon såklart ledsen men han stoppade tillbaka den och sa "tyst!" glatt när han märkte att hon blev tyst igen då, haha! Då blev han såklart tvungen att göra så två gånger till och säga lika igen när hon inte länngre behövde påminna oss om hungern. Som tur var så filmade jag allt! Vilka gofisar jag har.

Nu har jag kramp i handen och blir nog tvungen att avsluta här, ligger ju i sängen och pickar på skärmen med pinnen och min arm protesterar, haha!

Kommentarer
Postat av: B L O N D I N A

haha kul att låta datan smaka lite.



snälla, jag behöver din hjälp, kan du rösta på mig här? Kommentera blondina o du gör mig till världens lyckligaste ---- >
http://lienes.blogg.se/2008/august/vinnaren-och-5-nya-kandidater.html#comment

2008-08-04 @ 23:36:05
URL: http://blondina.blogg.se/
Postat av: kristin

jag måste säga det ännu en gång, vilka underbara bilder!

2008-08-05 @ 12:34:28
URL: http://sunshinyday.blogg.se/
Postat av: Sara

Du lägger ut så fina bilder jämt på dina barn! Måste fråga vad du har för kamera? Har för mig du skrev förut att du hade köpt en ny men kanske minns fel!

2008-08-05 @ 18:55:10
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback