Feber? - försvinn!

Nu är räkningarna betalda och jag har precis satt över pengar till huskontot där huslånen dras ifrån. Det känns riktigt skönt att ha det gjort i tid och innan bäbisen kommer. Det är väl inte det första man tänker på, ocr-nummer och räkningar, då man precis fått barn igen? Uscha!

David gick och lade sig för en stund sedan och jag ska väl göra lika jag med hade jag tänkt, om en stund. Det dumma är väl att jag är ganska säker på att jag nog sitter kvar här om en timme ändå. Självdiciplin? ICKE!


Oj, helt plötsligt började jag tokfrysa nu. Jag sprang och kollade hur många grader det är här inne och det är ju 22 och då borde man inte frysa som jag gör. Jag gick och tittade om jag fått feber (har känts som att jag haft det hela dagen) men har bara 37,6 och det är ju bara febergräns. Iofs brukar man frysa när den stiger tror jag? Sitter här och skakar av att jag fryser iallafall, huvva! Jag är ju en lågtempare annars också så jag känner väl av ganska lätt tror jag. Typiskt att bli sjuk NU! Räcker det inte med att jag hostat och grejat idag? Måtte detta gå över rätt fort!
- Herr Feber! Jag ber om ursäkt men jag måste "tyvärr" be dig gå hem på en gång!
Kan ju hoppas på att det fungerar.....hm!

Tydligen inte! Jag kunde inte hålla mig så jag tittade igen nu om den stiger och nu ligger den på 37,7 så vi får se hur roligt detta blir, haha! Än så länge har jag ju bara pyttelite feber så stannar det på det så gör det ju inget alls.


Jag ska nog krypa ned under täcket och frysa där istället, mycket mysigare. Hoppas att ni har en bra kväll allihop!

Elvis spelar fotboll!

image2940

Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Hoppas att du inte blir sjuk nuuu! Jag var tokförkyld när jag födde Jessica..men jag snittades inte, hade väl i det närmaste dött då antar jag! Har ju opererats några gånger i magen så jag vet vilket elände det är med hosta o nysningar! Håller tummarna för dig att du får vara frisk!

Så himla duktig du är på att fota, tacksamt objekt också! Så himla söt han är Elvis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback