Bajs

Idag blev det storhandling av mat i Bollnäs. Det känns som att det är bra att ha det gjort ,innan det är dags att vräka bäbisen ur mammas trygga mage,så slipper vi göra det när vi precis blivit tvåbarnsföräldrar.

Vi hälsade även på mina föräldrar och Elvis stannade där medan vi handlade. Vi blev kvar där på middag och de skulle grilla så det tackade vi absolut inte nej till! Premiär för i år och det var riktigt gott!

Deklarerat via internet har vi gjort ikväll också så nu slipper vi tänka på det. Annars hade vi säkert glömt att göra det mitt i allt nytt som kommer med bäbisen. Vi var ju tvungna att ändra lite för att vi har köpt hus och då trodde vi att det var omöjligt att få pengar innan midsommar eftersom vi inte kunde deklarera via telefon eller SMS. Vi hade dock fel eftersom det gäller om man deklarerar via internet också ju! Så antagligen får vi skattepengar innan midsommar vi också, hoppas!

David gick upp för trapporna till övervåningen för att lägga sig i sängen och låta John Blund besöka honom, för en stund sedan. Ikväll ska jag också försöka lägga mig i tid, om en liten stund. Elvis ska ju till dagmamman och hon hämtar honom vid kvart i åtta eftersom de ska till lokalen i Västansjö. Det dumma är väl att Elvis har en tendens att råka vakna när Davids klocka ringer vid 06.....


Fy vilka tråkiga inlägg det blir nu för tiden. Jag kan ju inte skriva om vissa saker för då avslöjar jag säkert något om snittet osv och det ska ju vara lite hemligt tills bäbisen kommit ut iallafall. Så det blir väl lite mer intressanta inlägg när h*n är född och jag kan skriva lite om allt.

Jag kan ju berätta att Elvis nya ord som flyger ur munnen rätt ofta om dagarna är Bajs, haha! Och något han älskar är att få duka när vi äter. Från början brukade han sitta i sin stol och jag gav honom grejer som han ställde på bordet men nu för tiden så går han själv och ställer allt på sin plats på bordet, sötnosen! Jag brukar säga t.ex "ställ denna på mammas plats.." osv.

Nej nu ska jag kika runt en snabbis innan även jag stånkar upp för trapporna!

Sussa sött!







Att hjälpa mormor att kissa med vovven Stej är alltid skoj!




- Mamma! Du glömde locket!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh bor dom i ett sånt där coolt hus, där vill jag också bo. De är så mysigt invändigt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback