Apu i simpsons

Hej, hallå!
Idag for vi iväg till Davids föräldrar eftersom vi var bjudna dit på Lunch. Davids pappa hade två kollegor från Indien där också. Väldigt trevliga, bara ett problem - Jag förstod inte ett ord de sa. Jag kunde knappt förstå ett ord de sa. De talade ju engelska men det var så himla mumligt och jag såg nog mest ut som ett frågetecken. Ibland förstod jag dock och försökte hänga med i svängarna. Ni kan väl tänka er Apu i Simpsons fast på "snabbspolning" och lägg till lite mumlande, haha. Nej kanske inte så illa men det var svårt. Trevlig lunch med god matt och gött folk iallafall!

Här är fyra bilder. Två av dem är från idag, den första och den näst sista. Lite roligt att Elvis har lika kläder på sig på korten, de andra två är ju tagna tidigare i veckan.





Imorgon ska vi iväg till rusta för att kolla om de har kvar den påslösa dammsugaren som vi spanat in och efter det blir det nog dollarstore för att sedan åka hemåt igen och packa!


Har ni sett bonaqua-reklamen? Då det är en tjej som skriker på slutet? Elvis härmar den varje gång och ger ifrån sig ett snarlikt skrik han med, haha! Så söt! Och den reklamen då de ropar på Elvis så har vår Elvis svårt för att inte reagera. Han kan föressten skåla nu också, lite sött det med.


Har kollat in lite soffor på Ikea och har två favoriter som vi klurar på:


Kanske inte riktigt sånna där "myssoffor" men äsch!

Det är mycket jag vill köpa på Ikea till huset och jag måste nog skriva upp allt så att jag inte glömmer bort.
Nu ska jag kika lite på Ikeas hemsida och sedan blir det nog sängen om en stund.

Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback