Hon är nöjd

Godkväll och trevlig helg gott folk!
Här sitter jag i den ena fåtöljen och ser mig omkring i vardagsrummet, i vårt hus. Den svarta soffan är jag otroligt nöjd med och den passar så bra till de svarta fåtöljerna som vi köpte strax innan. Jag ser lyktan som jag hängt i kroken som satt i taket ovanför pelletskaminen och känner att jag gjorde ett bra köp igår på Albert & Herbert. Gardinerna är upphängda och det passar så fint med den röda färgen. Det ser fint ut helt enkelt, mycket bättre än i lägenheten då inget alls passade ihop. Det ska dock hänga svarta panellängder bakom de röda också men vi måste köpa fler panelvagnar. Från början hade vi tänkt ha de röda bakom och bara stack fram en bit men nu när jag sett att det röda gör sig så fint blir det svart bakom. Vi får se vad David tycker när han kommer hem. Måste sätta upp en tavla bara och fixa lite på fönsterbrädorna så är det kanoners! Fast senare någongång ska vi måla om också och då ska vi även måla om rummet som är öppet mellan vardagsrummet och köket så det blir samma färg som vardagsrummet. Enhetligt på något vis, om det heter så.

Jag vill bara få klart allt i huset så jag kan lägga ut lite bilder här. Känns lite trist att fotografera något som är halvklart.

Idag var det hit en snubbe från försäkringsbolaget som skulle kika lite på våtutrymmen och sådant. Allt verkade se bra ut iallafall. När han frågade om tvättstugan och jag sa att den var nere i källaren och började traska nedåt så sa han:
- Ska du lura ner mig i källaren, höhöhö.
Lät lite roligt.

Vi fick iallafall 10% rabatt för att vi har jordfelsbrytare (nu blev jag fundersam om det heter så men ja..), good!


Elvis säger hej till alla han möter nu för tiden. "hej hej hej" är det som tungan formulerar åt honom hela tiden nu.
Riktigt sött! Han trivs bra i huset, vad det verkar som iallafall. Det dumma är dock att jag ibland glömmer att fälla ned grinden till trappan. Idag trodde jag att han var i köket men förstod efter ett tag att han inte var där och fick då syn på trappan och grinden som inte var nerfälld. Och vart var Elvis tror ni? Jo på övervåningen! KLANT! Tänk om han bara hade vänt sig om och tänkt gå ned igen? ajajaj.. skärpning!

Fy vad barn kan kladda vid måltiderna egentligen. Det känns som att man storstädar efter varje måltid. Mat på golvet, hela bordet och på honom själv. Det blir väl så när de ska äta själva. Så det är väl det jag fördriver dagarna med, haha. Göra frukost, äta, göra rent golvet och bordet, äta lunch, göra rent golvet och bordet, äta middag, göra rent golvet och bordet... haha. Nä men det blir kladdigt!

Tänk vilken tur jag har. Jag har en fästman som är världens bästa, en charmtroll till son, en till liten bäbis på väg (även om jag har svårt för att inse att det är en bäbis där i magen) och ett hus. Kan det bli bättre?

Det är svårt att låta bli att tänka på om det verkligen går att älska nästa bäbis lika mycket som vi älskar Elvis.
Fast vad jag förstått så är det väldigt många som undrar det innan barn nummer två kommer och då är det ingen frågan om saken. Klart man älskar dem lika mycket! Men som skrivet, det är svårt att sätta sig in i situationen innan. Jag kommer dock att klocka tiden jag umgås med dem båda så att det inte blir orättvist för då får jag dåligt samvete. Nä okej, jag kommer inte klocka tiden men ni förstår poängen? Jag får dåligt samvete för minsta lilla.

Jag hade helt glömt bort att det var Idol på TV ikväll. Jag suckade högt för mig själv över att det aldrig är något bra på TV på helgerna. Senare pratade jag med mamma och frågade om det var nå bra att kika på och då nämnde hon Idol och jag sken upp, DET hade jag glömt. Jag ska strax gå upp och lägga mig i sängen för att kolla klart och sedan blir det till att snarka på till Elvis vaknar.

Han sover fortfarande med oss eftersom han måste få vänja sig vid att vi flyttat till ett nytt ställe. Måste fixa till hans rum också så det inte känns tomt där när han flyttar in dit helt.

Nej nu ska jag flytta tillbaks datorn från mitt knä till vardagsrumsbordet där den annars står och skräpar just nu.

Sov gott och sköt om er!




Kommentarer
Postat av: Anki

vilken goding Elvis är!!

2007-10-13 @ 09:39:41
Postat av: Fnyz/Hanna

å vad härligt ni verkar ha de :-) låter iaf som det är jättefint i vardagsrummet så jag längtar tills du lägger ut lite bilder.

kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback