härmapa

Det är lördag och Svensson Svensson-avsnittet är precis avklarat och Babbens program har precis startat. Jag tänkte att jag skulle skriva lite om vad vi gjorde igår och hur dagen idag har varit.

Igår började dagen med att vi var på stan vid halvtio för att gå på Banken klockan tio och David skulle åka iväg till Mamlö för att jobba. När Banken var avklarad och David farit iväg så gick jag och Elvis omkring på stadens torg mest i väntan på att det skulle bli lunch-tid och vi skulle äta lunch på krokanen. Min syster Lotta, Patrik och Noah, som var i Bollnäs för att hälsa på, bestämde sig för att följa med på en matbit och även mina föräldrar blev sugen på lite lunch på stan. Elvis somnade i vagnen vid halvelva och vaknade lagomt till de andra kom till Café symfoni och vi beställde vår mat. Jag var sugen på hamburgetallrik och så gick det bli. Elvis tycker ju om Pannkaka och då tyckte jag att det passade bra eftersom vi aldrig gör det hemma. Efter att vi käkat klart så tog vi oss en runda på stan och shoppade lite. Jacka till Elvis, ett par tights till mig, långkallingar till Elvis och fyra pocketböcker till mig.

Sedan blev det dags att fara hem till mina föräldrar där vi skulle träffas allihopa, syskon med respektive (dock fattades David och charlotta), föräldrar och mormor. Käka lite gott och umgås, riktigt trevligt! Det var så roligt att se Noah också eftersom han inte gick sist vi sågs och därför var det så konstigt att se honom s p r i n g a omkring nu, sött!

Vi kikade på idol och när det var "halvlek" så skjutsade min kära mor hem mig och vi kollade på utröstningen här i Hällbo eftersom den började när vi kom hit. Elvis somnade till vällingen vid niotiden, helt utslagen stackarn. Han sov när jag klädde och bar ut honom i bilen. I bilen kollade han upp en sväng men somnade snabbt om och sov sedan till kvart över åtta imorse.

Så vi klev upp vid halvnio efter att vi gosat lite och Elvis åt lite välling. Frukosten ramlade ner i våra magar vid halvtio och sedan var det väl lek och tv som gällde fram till halvelva då vi gick upp för att kolla om Elvis ville sova lite middag. Tjugo i elva slocknade han och runt elva slocknade även jag. Vid tvåtiden slår jag upp ögonen och inser att vi sovit väldigt länge, strax efter vaknar även Elvis. Jag fick lite panik ett tag där eftersom jag hade tänkt duscha och städa medan Elvis sov eftersom Davids systrar Moa och Tova och Tovas pojkvän Markus skulle komma. Så det blev snabbdusch och snabbt in med maten i ugnen (kyckling) och försöka äta innan de kom. Städning hann jag dock inte med men det gjorde inte så mycket.

Trevligt att få besök och Elvis gillade det nog också. Jag upptäckte förresten att Elvis härmar mig ibland och låter som när jag "skäller" på honom och säger åt honom att han inte får göra något. Det låter skitroligt! Han härmar i och för sig det mesta vi säger nu för tiden.



Nu ska jag kika på film och slöa lite...




Kommentarer
Postat av: eva sturesson

vilka fina barnbarn jag har eller vi kanske man säger

2007-10-27 @ 22:53:11
Postat av: mia

träffade en full gabbe ikväll ;) mobba hen lite i morgon tycker jag / kram mia

2007-10-28 @ 01:41:20
Postat av: Helen

Jätte fina bilder :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback