Ge blod

Idag fick vi besök av Cissi och Linn. Supertrevligt att hitta lite nya vänner som till och med bor i Hällbo! Linn var ju jätteliten och Elvis blev genast riktigt stor, han som är så liten i mina ögon annars. På eftermiddagen tog vi oss en tur till Hällbo-boa för att handla lite småtjafs och det är ju tur att det ligger så nära, jag hade ärligt talat dött av blåsten annars. Resten av eftermiddagen bestod av att leka med Elvis och det är alltid lika kul. När han borstade sina små tänder passade han på att se till att mina tandtroll försvann också.

Igår skulle jag ha gett blod för första gången men fick tyvärr avboka den tiden eftersom jag inte får ge blod nu under graviditeten. Jag måste till och med vänta 9 månader efter förlossningen. Det var ju det jag gjorde sist och nu skulle jag äntligen få ge, men icke! Jag får allt vänta till december 2008 eller Januari 2009 och DET känns långt bort.

Imorgon kommer äntligen David hem och jag längtar massor. Ska bli skönt med lite sällskap om kvällarna. Bara att ha någon som sitter i den andra fotöljen eller bredvid mig i soffan, bara närvaron. Fast det blir såklart myspys också! ;)


Inatt blev jag paranoid och fick för mig att det var någon som tänkte göra inbrott här. Jag visste dock samtidigt att det nog inte var så men ändå tog det väldigt lång tid innan jag somnade. Anledningen till att jag blev lite skraj var att det lät något konstig ljud flera gånger. Som det låter när man har spolat på toaletten eller som det låter när någon spolar vatten i rummet bredvid. Och det blev ju inte bättre av att den stora lampan som vi har på uthuset tändes hela tiden. Antagligen på grund av någon katt men ja, det var mörkt och jag blev lite paranoid! Varenda gång det där ljudet dök upp så satte jag mig upp och försökte förstå vad det var men jag lyckades aldrig. Och att gå ner för att kolla var inget som jag ville göra.

Nu blir det lite mer television innan jag lägger mig. Jag hoppas att det inte blåser mycket inatt för det ogillar jag starkt.. Alla ljud som uppstår.

ciao!


Hur underbart fin är inte denna låt?


Kommentarer
Postat av: Ebajs :)

Skit fin låt :D Såg den filmen jag också. Skit härlig låt :)

2007-10-27 @ 20:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback