Shopping

Eftersom vårat modem tydligen kastat in handduken under flytten till Hällbo så var vi på jakt efter ett modem idag. Den var inte svår att finna och priset vad betydligt lägre än vad vi räknat med. Vi trodde att det skulle gå på runt tusen kronor men den kostade "bara" 349 kronor, woho! När vi ändå var på midat så passade vi på att köpa usbgrejer till datorn så att vi kan ha trådlöst (Vi har en trådlös router men inga trådlösa nätverkskort på datorerna). Jag råkade springa förbi en fotoskrivare och det visade sig att den inte var allt för dyr så den röck lite pengar ur plånboken den med. Riktigt bra kvalité på bilderna måste jag säga, ser ut som att vi skulle ha beställt från ett fotolabb! En sådan här! (<-- klicka där). Det fanns en snäppet värre men det enda som skiljde var att den hade display, kvalitén var likadan på båda. Det enda som fattades var lite fotopapper så vi tog några sådana också.

Vi sprang runt och letade efter en overall till Elvis också. Fanns bara mindre eller större än den storlek vi var på jakt efter och vi blev lite less där ett tag. Vi hamnade till sist på busungen och hittade en i rätt storlek! Dock väldigt många kronor, måtte den vara bra nu! 699kronor för en barnoverall, shit! Ett par bra vantar inhandlades också.

David har förstört sin andra nokialaddare så det blev ett besök hos Audio video också för att köpa en ny laddare.

Vi köpte även första julklappen och det är väldigt tidigt för att vara oss. Vi brukar handla alla några dagar innan julafton. Vi slår dock aldrig Davids brors rekord - Handla julklappar på julafton, haha! Han gjorde det förr förra året tror jag. Lyckat!

Innan vi shoppade loss befann vi oss på öppna förskolan. Jag, Elvis, Tina och Anton lekte lite där. Det var roligt att träffa dem igen. Anton är så söt. Går (springer) jättestadigt och är bara 11 månader, han började knata när han var 9 månader.

När vi ändå var på Familjecentret så bokade vi om ultraljudet eftersom David inte är hemma när vi har tid. Så nästa fredag är det dags! Är det en bäbis i magen eller två, tre? Återstår att se! Spännande..
Träffade på Fredrika och hennes Daniel när vi skulle boka om tiden också. Trevligt att ses! Inte långt kvar alls innan hennes lilla kommer..


Imorgon ska Elvis vara ute i skogen här i närheten med dagmamman och barnen. De brukar vara där på eftermiddarna och han ska få vara ensam med dem i en timma. Går nog jättebra.


Det blev en dyr dag idag men det var det värt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback