Godmorgon!

Nu har jag precis kommit in till värmen efter att ha traskat iväg med Elvis till dagmamman. Det var faktiskt inte så jättekallt ute men väldigt halt. Om jag inte minns fel så var det minst två gånger som jag var på väg att ramla i backen. Kanske inte så jättebra med tanke på att jag är gravid? I och för sig så ramlade jag rakt på magen när jag var gravid med Elvis. Vi var i Stockholm på studieresa och var på väg in till ett företag. Vad jag inte såg var att de hade rullar ihop mattorna på vissa ställen och POFF så ramlade rakt på magen. Jag blev mest rädd och tårarna rann, möjligen för att jag också skämdes. Jag hörde ju lite skratt när jag låg där på marken med huvudet mot golvet och jag funderade på om jag verkligen ville resa mig. Pinsamt!

Nu tänkte jag äta lite frukost, slänga in lite tvätt i maskinen och sedan blir det antagligen sängen för att sova en liten stund.

Elvis blev väckt av väckarklockan idag. Han brukar ju oftast vakna vid åtta och nu måste vi kliva upp vid sjutiden för att hinna göra oss klara.

Vid tretiden ska jag ut och traska till dagmamman för att hämta Elvis igen.

Jag insåg idag att vi glömt att åka till Barnens hus när David var hemma. Vi skulle ju köpa en åkpåse till vagnen och dagmamman rekommenderade en som fanns där, en som man kan öppna vid fötterna också. Då växer ju Elvis inte ur den på en gång eftersom det bara är att öppna vid fötterna isåfall, ifall han växer som ogräs.

Jaja, nog om detta!
Ha en trevlig morgon, det ska jag (försöka, utan Elvis, fy. )



Elvis strax innan vi gav oss ut på promenad till Anneli (dagmamman)

image2019

image2020



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback