Seans

Oj oj oj... vilken upplevelse!

Jag har varit på seans för första gången ikväll, en gruppseans med mamma. Jag ska försöka beskriva det hon sa till mig men är så svårt men kan ju försöka!

När det blev "min tur" så började hon prata om något djur som var där. Hon frågade om jag haft en kanin eller något liknande och jag svarade att jag inte haft kanin. Marsvin? Frågade hon.  Ja, det har jag ju. Men jag tror mer att det var Stig-helmer, hamster som jag hade, han var jättetam. Hon började prata om att jag tyckte om djur och frågade om jag vill hålla på med det. Nej, inte jobba med det men tycker mycket om djur annars. Svarade jag.

Efter det sa hon att jag hade en stor fantasi när jag var liten. Eller om hon frågade det, minns inte riktigt. Hon sa något om att jag såg andliga saker när jag var liten. Att det alltså inte var någon fantasi. Hm, minns det där lite halvt så vet inte riktigt vad hon sa om det där. Måste prata med mamma om det där sen. Jag fastnade mest för det som sades senare.

Hon frågade om jag hade en relation nu och jag svarade sjävklart Ja. Okej, nu blir det många "hon" i detta inlägg men skitsamma. Hon frågade om jag kunde prata med David och jag berättade att jag har svårt för att prata med folk överhuvudtaget. Jag måste lära mig att prata om mina känslor osv berättade Margitta, som hon heter.

Sen kom vi in på det som var så häftigt, eller vad man ska säga.

Hon sa att det var ett par där. Jag hoppades på att det skulle vara Mona och Erik (Davids mormor och morfar). Hon började beskriva mannen. Han stod och fiskade och vände sig mot henne och log. Han hade hatt eller keps och var lite fårad i ansiktet. Jag började fundera på om det var morfar eller Davids morfar.. Sen sa hon något om ett hus och jag förstod direkt - Det var Erik. Han var väldigt mån om att huset skulle stanna inom familjen sa hon. Och ja, just nu är det lite "bråk" om det huset i släkten.  Han var ledsen för att han inte hann säga hej innan han dog.  Hon sa att han tyckte om mig.  Hon frågade om det var vass där och det var det ju. Han står vid vassen och håller på, sa hon. Så jag vet inte om han gömt något där eller vad han höll på med. Margita (mediumet hetter ju så) frågade om det var något med lungor. Han hade ju väldigt tungt för att andas sista dagarna. Erik sa även att det var en kille som la sig i för mycket, en som var bra på att prata för sig. Fast jag vet inte vem det kan vara...

Sen kom vi in på Mona fast det pratades inte lika mycket om henne. Helt plötsligt sa mediumet  -"äh tyst märe" brukade Mona säga till Erik. Margitta, mediumet, sa även att Mona var en väldigt snäll person men hade starka åsikter om vissa saker. Och det stämmer ju verkligen. Hittar du en snällare person än Mona så gör du det bra. Mona pratade även om en klocka som gått i släkten som hon var mån om. Jag frågade David om det sen och han sa att det fanns en sådan klocka och hans mamma har den. Ett fick-ur.  Slutligen sa mediumet att de var väldigt mån om David och att de hälsade.


 Vilken upplevelse alltså! Nu har ju jag beskrivit detta helt konstigt och förvirrande men är så svårt att komma ihåg. Och verkligen svårt att skriva så att ni förstår hur det verkligen var. Men jisses. Jag har nog glömt hälften, haha. Det var så mycket som stämde. Och jag hoppas verkligen på att huset får stanna i familjen, som de vill. Som Alla i Davids familj vill. Men som sagt så är det ju inte så säkert. Jäkligt tråkigt må jag säga. Med tanke på att de verkligen vill/ville det.

Hon frågade om inte vi kunde ta huset då. Och fick det att verka som att Mona och Erik ville det. Men är ju inte så lätt när det är lite tjafs om det där nu. Vi får se hur de löser detta.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback