En filur som simmar i skallen

Jag lägger mig tidigt varje kväll nu. Och med 'tidigt' menar jag runt elva, tolv. När David är borta är jag vaken mycket längre, antagligen för att jag fastnar vid datorn. Igår la jag mig vid tolv, sent för att vara jag denna vecka. Jag hade en jättekonstig huvudvärk. Som om någon simmade runt i skallen på mig och jag hela tiden kände strömmen och ibland så simmade filuren fel och körde in i väggen (skallen) och då dunkade det till. Ungefär som när jag har feber och rör mig för fort då dunkar det till förjäkligt i skallen. Så då blev det dags att hälsa på hos Fru kudde och Herr täcke i sängen och hur skönt är det inte att gå och lägga sig när man verkligen är riktigt trött.

Igår var vi hos ett par i föräldragruppen. Och jag måste, trots pinsamheten, erkänna att David hade missuppfattat henne i telefonen om att det bara var fika med föräldragruppen, som vi trott. Det var barnklädesparty med folk från föräldragruppen och lite annat folk. Men det var minst lika trevligt och hade vi fattat allt rätt så hade vi ju farit dit iallafall. Jättekul att träffa de andra från gruppen, det var längesedan. Och så mysigt det var med alla bäbisar och barn.

Till min besvikelse upptäckte jag försent att min gylf var öppen, då jag precis kommit innanför dörren här hemma. Jag frågade David om jag hade haft gylfen öppen där också men han visste inte. Så ja, jag ber om ursäkt, haha! Pinsamt, pinsamt?  Vi hittade iallafall ett plagg som Elvis kan ha i sommar, det var jättefint. Och det var nog inte bara vi som köpte den, de andra i gruppen som har pojkar köpte också den. Men det var ju så fint!


Varför måste tiden gå så himla fort då David är hemma? Jag förstår inte! Snart har tre veckor borta och han åker iväg till Norge för att jobba igen. Men denna gång han är borta ska jag verkligen försöka att ta tag i mitt fett och gå ut och gå. Det är krig nu!!! Jag har varit i en svacka nu under tiden David varit hemma. Snabbmat på hög nivå och inte rört mig något alls. Men nu ni, det är jag som ska vinna kriget!

Problemet är att jag ogillar starkt att gå ut och gå när det är kallt och fullt med snö. Så jag hoppas innerligt på att våren ska dyka upp alldeles snart. För som jag sagt förut, jag visar mig inte i sommar om jag ser ut så här. 10 kilo kvar från graviditeten. Bristningar runt hela magen, riktigt stora också. Hela låren är full också. MEN, går jag ner i vikt och ser normal ut är bristningarna inte ett problem...


På tisdag, dagen innan David far iväg, ska vi till BVC för att mäta och väga Elvis och efter det ska vi till ett par i föräldragruppen för att fika. Det ska bli trevligt!


Åh, Posten damp just ned i brevinkastet och vad hittade jag där? JO det var bilderna!! Måste hämta dem på Matmagasinet, antagligen för att det var för stort? Igår när posten kom så ringde gubben på, jag hann dock inte öppna eftersom jag inte hade kläder på mig. Det var säkert bilderna, rackarns. Men jag får ju hämta ut dem idag så. Dags att köpa ett fotoalbum då =) Och sätta sig vid datorn och kolla datumet på alla bilder så man har koll på det.

Nej, nu ska jag försöka väcka David som ska till sjukhuset och ta PK-prov. Men han är ju omöjlig att väcka, så jag funderar starkt på att han får skylla sig själv. Han vaknar ju men ska kliva upp "snart" hela tiden.

Aja, ciao! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback