Oh!

Elvis vaknade lagomt precis då David klev innanför dörren inatt. Gnällde på som han gjort några gånger tidigare under kvällen på grund av febern. David tog upp honom och efter några sekunder insåg han att det var pappa som var där. "oh" sa han, haha! Blev jätteglad och började känna på ansiktet.. "är du VERKLIGEN här?".

Idag for vi iväg till Flugbo för att hälsa på Davids familj. Fick i oss lite kräftsoppa och umgicks med dem. Det blev efterrätt också - rabarberpaj, vaniljsås, glass och jordgubbar. Det gillade magen! Tacktack för lunchen!

Imorse hade Elvis lite feber fortfarande och strax innan vi åkte till Flugbo så hade den sjunkit till 37,9 vilket nästan inte är nå feber alls på små barn. Riktigt skönt att han slapp ha feber något längre än en dag. Ikväll var den borta helt.


Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra efter mammaledigheten. Skulle vilja gå skrivarlinjen nästa år (eftersom det är försent för att söka nu) men om jag inte ska göra något fram tills dess så skulle ju Elvis vara 2 år vid inskolning på dagis  = lite väl sent?  Vad tusan ska jag göra egentligen.. jag kan ju inget? Jag kan vara mammaledig till november iallafall. Då är Elvis 14 månader.


Elvis vaknade flera tusen gånger inatt kändes det som, sov knappt något alls. Han mådde nog inte så bra. Han somnade då vi höll honom men vaknade så fort vi lade ned honom i sängen igen. Inatt får vi förhoppningsvis sova? Febern är ju borta iallafall... Min sovmorgon är det då iallafall, niiiiiice!

Jag har precis lagt in bilder på datorn från idag.  Om jag orkar lägger jag nog in några i bloggen och om jag inte skulle lägga in dem så dyker de nog in imorgon!




Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh jag vill oxå att Noah ska va äldre när han börjar på dagis :(
Nu blir han 1 år och 2 månader ca :(
men men vad gör man :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback