Midsommar it is

image1301



Nu sitter jag med färg i håret, äntligen. Skulle egentligen ha färgat det för flera veckor sedan eftersom det växt ut mycket och har bleknats. Svart som vanligt är det iallafall. Ska gå till duschen strax för att skölja ur det och efter det är det sängen som gäller. Blir till att sova med blött hår inatt, vilken syn att se mig imorgonbitti
 - håret står åt alla håll och kanter.

Imorgon ska vi till moheds camping. Vi har hyrt stuga där som min ena syster med familj också gjort. Mina föräldrar har sin husvagn uppställd där så vi ska fira midsommar tillsammans där tänkte vi. Halvelva imorgon ska vi befinna oss där. Då börjar det med blomplockning, kul för Ängla och Julia (Elvis kusiner), och sedan är det folk som ska åka vattenskidor. Mamma sa något om fallskärmshoppare som ska hoppa och släppa ned blommorna vi plockat över vattnet (tror jag). Sedan är det god mat och trevligt umgänge som gäller.

Ha en trevlig midsommar!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vilket charmtroll han är, elvis! nu är jag uppe i hällbo iallafall oh semester väntar mig i hela tre veckor! så då ska vi väl lyckas få tummen ur stjärten och hitta på nått!? trevlig midsommar föressten! kramar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback