Regnet föll

Goddagens! Igår var det skinande sol och vi var inomhus. Idag var det regn och lite smygåska - Vi var utomhus. Snacka om att ha fått allt om bakfoten (är det så man säger?)! Det blev en sväng ned till stadens torg idag för en fika med Amanda och Hanna på Café symfoni. Ja, caféet heter faktiskt så. Inte krokanen även fast man alltid måste säga det för att alla ska förstå var man fikar, haha! Själva huset heter Krokanen.

Innan det var dags för fika med dem tog vi en sväng förbi David och Wesslan (Johan) som jobbade i firmans lagerlokal på lokstallarna. Då vi ska gå därifrån börjar det småregna och jag förbannade mig själv som valde att lämna paraplyet hemma. På med regnskyddet på vagnen så att iallafall Elvis skulle slippa regnet. Ganska snart började den lilla rengskur som var förvandlas till en stor. Så där gick jag i klänning och leggings samtidigt som regnet gjorde mig dyngsur. Riktigt blött, det ösregnade verkligen. Första bästa "glömma-sig-undan-regnet-ställe" blev stationen och där väntade vi på att Amanda skulle dyka upp. Sen så blev det fika och prat med tjejerna. Kul att ses igen! Blir ju inte så ofta nu för tiden eftersom det är svårt att få alla att kunna samtidigt.


Det är så himla kul att ha med Elvis när jag är och fikar eller vad jag nu gör, överallt. Han charmar alla och är min gosnutt! Jag vill helst inte gå själv på stan utan honom, mycket roligare om han är med.


Ikväll har jag kikat på allsång på skansen . Jag tycker faktiskt att det är mysigt när alla sitter och sjunger! Gilmore Girls är det som ögonen får lov att kika på just nu medan jag skriver här lite då och då.

Känns riktigt bra att bli husägare om ungefär 3 månader och nu är det bara att gruva sig över att flytta all skit vi äger också. Huset är jättefint och ganska stor tomt. Det trista är att badrummet är litet och det finns bara dusch. Jag som vill ha badkar eftersom Elvis älskar att bada. Att bada balja eller att bada i duschen känns så litet. Vill ju att han ska kunna röra sig lika mycket som nu. Men kanske kan vi fixa ett badkar till tvättstugan på något vis? Spelar väl ingen roll var vi har den, huvudsaken att man kan bada ibland. Vi får se hur allt blir..

Jag har många bilder på huset men det känns ju inte rätt att lägga ut dem på internet när vi inte äger huset och det är deras grejer som finns med på inne-bilderna. Så vi får lägga ut bilder sen istället då vi flyttat in.

Nu ska jag fortsätta med att kika på Gilmore Girls, låta ögonen vila lite från att hoppa mellan televisionen och datorn.

Hajhaj!





Kommentarer
Postat av: Elin/pylle

ÅÅ sp kul för er med ett hus grattis.
Såg att du fundera över badkar.
Vi har köpt ett "badkar" här i från www.dunderbutiken.se då vi har jätte litet badrum. Gå in under bada/sova/sköta om fliken så hittar du det där. Ha en bra dag Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback