Onsdag

Samtidigt som jag gnuggar mina väldigt trötta ögon försöker jag hålla dem öppna genom att titta på lite tv. Elvis slocknade precis igen och jag skulle göra allt för att få gå och lägga mig i sängen igen. Jag ska istället passa på att göra mig klar för att åka ned till stan efter att Elvis ätit lunch vid halvtolv.  Där blir det till att ställa sig i några provrum för att inse sanningen flera gånger om. Föroppningsvis lämnar jag stadens torg med något att täcka kroppen med ikväll. Innan vi lämnar staden blir det ett besök på systembolaget för att låta dem "diskret" glo på mitt leg 15 gånger innan de vågar låta mig betala och gå därifrån. Sist var det så, en äldre dam i kassan tittade om vart annat på mig och leget hundra gånger minst. Jag har dock bara varit dit två gånger sedan jag fyllde år och första gången slapp jag visa överhuvudtaget eftersom en av Davids bekanta jobbar där.

Efter stadens bravader blir det till att fixa massa och lämna Elvis hos mamma och Jan. Usch, saknar honom redan, haha! Men brukar ju gå bra så det ska nog gå. Därefter blir det hem till hanna för att träffa henne och Elin för att senare på kvällen låta tranan ta del av vårat sällskap.

Nej nu ska jag bokstavligen slänga mig in i duschens strålar och vrida kranen till hett, nice.

Imorgon kommer David hem igen förresten! Tiden gick verkligen fort denna gång och det tackar jag för. Det dumma är väl att han drar igen på Måndag.


Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Milla

Så ung ser du ju inte ut att man måste kolla jättemånga gånger på leget. Ruttna gamla tanter.

2007-07-11 @ 17:46:15
Postat av: Elin

Tack för gårdagen! :] men imorron bär det av mot fjollträsket igen dessvärre.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback