Vänta lilla ängel, snart kommer jag..

Näe fyfan. Vilken värld vi lever i.
Hittade nyss en video som något fixat ihop till (bästa) låten 'when the children cry' och ärligt så grät jag när jag tittade på bilderna. Detta är år 2007 och detta pågår i världen.

http://www.youtube.com/watch?v=L0piFjLLBuw

Det är lätt att glömma bort att barn och andra oskyldiga människor faktiskt har det så här. Tänk på de människor som faktiskt har det så, de kan inte titta åt ett annat håll och glömma. De lever i en ständig rädsla.

Hittade en till
http://www.youtube.com/watch?v=Au0DujsEgY0


En dag ska jag rädda ett barn ur dennes hemska värld. Ett litet barn som mist sina föräldrar och behöver komma till en bra värld. Vänta lilla ängel, snart kommer jag..

Jag ska också bli fadder och se till att ett barn får mat, kläder och får gå i skola. Visst, det är bara ett barn. Men tänk om alla gjorde lika? Då vore ingen hungrig och kall. Vänta lilla ängel, snart kommer jag..


Imorgon tänker jag sätta mig här vid datorn med David och bli fadder åt ett barn. Varifrån vet jag inte, det spelar ingen roll bara jag kan hjälpa någon. Det är ju en självklarhet att man kan undvara 100-150 kronor i månaden för att ett litet barn ska få mat osv. Det är bara att snusa mindre, köpa mindre onyttigt så går det galant. För oss är 150 kronor inte mycket alls, för dem är det skola, mat och kläder.

Hjälp någon du med!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Men tänk om alla kändisar hade skänkt bort en månadslön om året, då hade vi VERKLIGEN inte haft några problem! Suck. Istället är det panka svenssons som ser till att dessa barn (endel iaf) får överleva! Fint gjort av dig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback