Inte lika irriterande som ogräs

Minns du din första måltid? Alltså förutom bröstmjölk eller ersättning?
Inte jag heller! Det är nog väldigt sällsynt att man minns den? Annars borde den personen som minns det utses till vinnare i kategorin  'världens bästa minne'. 

Jag skriver såklart om detta eftersom Elvis fick smaka på gröt för första gången idag, och jisses vad han tyckte om det. Vid första skeden satt han där och småflinade och undrade vad tusan vi höll på med. Men efter nästa sked var han helt såld på detta och blev hysterisk då vi valde att ta bort gröten, då magen måste vänja sig. Ska jag vara ärlig så gav vi nog honom för mycket iallafall men det var ju så svårt att rycka undan tallriken från honom eftersom han bara ville ha mer. Det var iallafall helt underbart att se honom äta och tycka om det.

Som jag skrev igår/inatt så var vi till barnavårdscentralen idag och som jag också skrev igår var det lika roligt som vanligt. Vågen stannade på 6410 gram och han hade vuxit från 61 centimeter till 62,5. Han bara växer och växer, som ogräs. Det som är annorlunda med Elvis är ju att han är helt underbar och inte alls lika irriterande som ogräset.

Till middag blev det tacos, dukat för en person i vardagsrummet här hemma i lägenheten. Vem skulle äta det om inte jag? Underbart gott och inte alls så farligt fett, eller? Grönsaker och köttfärs? Okej, okej!  Jag kastade på lika mycket Creime fraishe (jag glömmer alltid hur det skall stavas) som jag brukar men frågan är ju om någon kan klandra mig? Det är ju så gott!


Frågan om vad som skall hända efter mammaledigheten återstår och jag funderar fortfarande. Vad skulle en feg räka som jag kunna jobba med? Helst något hemifrån, skriva kanske? Fast frågan är ju om jag inte borde plugga lite och lära mig lite mer först. Finns ju skrivarlinjen i Bollnäs, vet dock inte om jag vågar mig på det.

Nej, nu skall jag kika runt och försöka hitta slutet på internet. Hm, omöjligt...eller?



Kommentarer
Postat av: Frida

Det är klart att du ska söka till skrivarlinjen om du är sugen på att skriva!! När du går där finner du alla möjliga möjligheter som väntar på dig där ut i världen!!

Kram

2007-01-09 @ 15:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback