En snabbis

Om några få minuter har jag planerat in en liten dusch. Elvis får sitta i matstolen utanför duschkabinen och leka med något samtidigt. Efter att jag duschat blir det nog en dusch för honom också. Vore roligt om båda kunde göra det samtidigt men det blir ju så jäkla trångt och är nog inte så roligt för honom att få vatten över huvudet hela tiden när jag duschar och han sitter på "golvet".

Efter en snabbis med duschen blir det nog lunch. Frågan är dock bara vad. Det brukar jag bestämma när jag går in i köket och kikar i frysen/kylen. Förhoppningsvis något som går någorlunda snabbt och smaka bra ska det göra. Vad är annars poängen? Att bli mätt förstås men vem blir mätt på något som smakar illa?

Ytterkläderna skall sedan slängas på och vi ska gå ut till garaget för att ta ut vagnen ur bilen. Traska till andra sidan gatan för att kolla posten och sedan ta en tur till Hällboboa för att handla lite på samma gång.

Enligt sidan jag beställde objektivet ifrån så ska paketet ha kommit till spelbutiken igår vid halvtre så jag hoppas att ett AVI hittas i brevlådan idag (om inte David får sms-avi förstås). Isåfall kanske vi tar bussen till Bollnäs för att hämta paketet. Blir antagligen nästa buss tillbaka isåfall. Vill ha objektivet typ nyss!

Nej nu ska vi hälsa på herr dusch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback